Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos kepsnys su slyvomis
AUTORIUS:
RM
INGREDIENTAI:
šiek tiek petražolių (šaknis)
šiek tiek garstyčių
100 gramų slyvų (džiovintas)
1 vienetas svogūnų
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 kilogramas kiaulės nugarinės (be kaulo)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą, padarius išklotinę, įtrinti druska ir garstyčiomis.
Slyvas išmirkyti.
Mėsą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu.
Kepti orkaitėje apie 2 val. 160-170 laipsnių temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu.
Po valandos įdėti griežinėliais supjaustytą svogūną ir petražolės šaknį.
Vyniotinis gali būti patiekiamas tiek karštas, tiek šaltas.
Karštą vyniotinį galima patiekti su padažu, pagamintu iš sulčių, kuriose kepė. Į sultis pridėti miltų, grietinės ir pavirti 5-6 minutes.
Skanaus.

Kiaulienos kepsnys su slyvomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą, padarius išklotinę, įtrinti druska ir garstyčiomis.
Slyvas išmirkyti.
Mėsą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu.
Kepti orkaitėje apie 2 val. 160-170 laipsnių temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu.
Po valandos įdėti griežinėliais supjaustytą svogūną ir petražolės šaknį.
Vyniotinis gali būti patiekiamas tiek karštas, tiek šaltas.
Karštą vyniotinį galima patiekti su padažu, pagamintu iš sulčių, kuriose kepė. Į sultis pridėti miltų, grietinės ir pavirti 5-6 minutes.
Skanaus.

Receptą atsiuntė RM

Komentarai (1)


  • edita 2011-12-29 17:49

    Tikrai buvo skanu :) aciu.


Daugiau receptų