Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos nugarinė su alyvuogėmis
AUTORIUS:
Marija
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek alyvuogių
šiek tiek česnakų
1 vienetas pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
šiek tiek svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek raudonojo vyno (sausas)
1 kilogramas kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek sultinio (kubeliais, jautienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Alyvuogių aliejuje pakepti supjaustytą gabaliukais kiaulieną su svogūnais.
Kada mėsa apskrus, sudėti pomidorus savo sultyse ir troškinti, kol skystis išgaruos. Tada įpilti vyno tiek, kad padažas apsemtų mėsą, ir sudėti išspaustą česnaką.
Troškinti ant silpnos ugnies.
Prieš troškinimo pabaigą sudėti alyvuoges.
Jei padažas skystokas, galima įberti šiek tiek miltų.

Kiaulienos nugarinė su alyvuogėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Alyvuogių aliejuje pakepti supjaustytą gabaliukais kiaulieną su svogūnais.
Kada mėsa apskrus, sudėti pomidorus savo sultyse ir troškinti, kol skystis išgaruos. Tada įpilti vyno tiek, kad padažas apsemtų mėsą, ir sudėti išspaustą česnaką.
Troškinti ant silpnos ugnies.
Prieš troškinimo pabaigą sudėti alyvuoges.
Jei padažas skystokas, galima įberti šiek tiek miltų.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai (1)


  • ? 2013-11-16 22:40

    Tai o kur panaudoti jautienos sultinį?


Daugiau receptų