
Kiaulienos šonkauliai su garstyčiomis ir prieskoninėmis žolelėmis
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
4 vienetai | laurų lapų (lapeliai, marinatui) |
2 valgomieji šaukštai | mairūnų (marinatui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | rozmarino (marinatui) |
200 gramų | garstyčių (aštrios, marinatui) |
1.5 kilogramo | kiaulienos šonkaulių |
šiek tiek | druskos |
0.5 arbatinio šaukštelio | raudonėlių (marinatui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautus ir nusausintus šonkaulius padalykite porcijomis ir pabarstykite druska bei pipirais. Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną išmaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridenkite ir palikite šaldytuve visai parai. Mėsą išimkite, iškepkite grilyje aptepant likusiu marinatu.
Kiaulienos šonkauliai su garstyčiomis ir prieskoninėmis žolelėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Laurų lapai, lapeliai, marinatui, 4 vienetai
- Mairūnas, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
- Rozmarinas, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Garstyčios, aštrios, marinatui, 200 gramų
- Kiaulės šonkauliai, 1.5 kilogramo
- Druska
- Raudonėliai, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Nuplautus ir nusausintus šonkaulius padalykite porcijomis ir pabarstykite druska bei pipirais. Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną išmaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, sluoksniuojant su lauro lapais. Indą pridenkite ir palikite šaldytuve visai parai. Mėsą išimkite, iškepkite grilyje aptepant likusiu marinatu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai