Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos suktinis su rūkytu kumpiu ir skaniomis bulvemis
AUTORIUS:
Migle Radzeviciute
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
250 gramų kiaulienos (išpjova)
šiek tiek druskos
3 kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek karštai rūkyto kiaulienos kumpio
2 vienetai bulvių
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia užkaičiame virti bulves su lupenomis.
2.
Išmušame mėsą, įtriname druska bei pipirais. Į kepsnio vidurį dedame kumpio gabaliuką ir suvyniojame suktinius.
3.
Mėsos suktinius apvoliojame kiaušinio plakinyje, o tada džiūvėsėliuose (taip padarome 3 kartus).
4.
Kepsnius kepame karštame aliejuje.
5.
Išvirtas bulves taip pat apkepame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Šį patiekalą labai i tinka patiekti su pievagrybių padažu.

Kiaulienos suktinis su rūkytu kumpiu ir skaniomis bulvemis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia užkaičiame virti bulves su lupenomis.

  2. Išmušame mėsą, įtriname druska bei pipirais. Į kepsnio vidurį dedame kumpio gabaliuką ir suvyniojame suktinius.

  3. Mėsos suktinius apvoliojame kiaušinio plakinyje, o tada džiūvėsėliuose (taip padarome 3 kartus).

  4. Kepsnius kepame karštame aliejuje.

  5. Išvirtas bulves taip pat apkepame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

    Šį patiekalą labai i tinka patiekti su pievagrybių padažu.

Receptą atsiuntė Migle Radzeviciute

Komentarai (2)


  • to albina 2015-03-02 21:12

    Aš kijevus ir jų giminaičius :) tik apverdu aliejuj, o paskui kišu į orkaitę ir ten baigiu kepti. Gal ir galima juos vien tik aliejuj išvirti, jei turi patirties ir sugebėjimų, bet aš nei moku, nei terliojuos. Su orkaite gaunasi ne ką blogiau. O kad mėsa nebūtų sausa, dėčiau į vidų ne kumpį (kuris čia nieko neduoda), o lašinukų.

    p.s. Migle Radzevičiūte, negi taip sunku buvo patiekalo foto padaryt? Mobiliaką taigi visi turim.


  • knopkute4 2014-11-13 21:50

    Tai reik ant mazos ugnies kepti kaip kijevus, gerai ismusti mesa, o jei per sausa reikbiski sviesto ar surio idet.


Daugiau receptų