Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos suktinukai su grietinėlės padažu
AUTORIUS:
Gražina
INGREDIENTAI:
5 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
10 vienetų kiaulienos kumpio (virtas, griežinėliai)
šiek tiek grietinėlės
1 kilogramas kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustyti į 20 riekelių ir įtrinti druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
Ant kiekvienos nugarinės riekelės dėti po pesę kumpio griežinėlio, suvynioti ir persmeigti dantų krapštuku.
Suktinukus sudėti į kepimo indą.
Į tą patį kepimo indą sudėti supjaustytą morką, svogūną, susmulkintą česnaką, petražoles, raudonėlius bei sutrintus, be odelių pomidorus.
Viską apibarstykite prieskoniais, užpilkite grietinėle ir kepkite apie 45-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti karštus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Kiaulienos suktinukai su grietinėlės padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos nugarinę supjaustyti į 20 riekelių ir įtrinti druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais.
Ant kiekvienos nugarinės riekelės dėti po pesę kumpio griežinėlio, suvynioti ir persmeigti dantų krapštuku.
Suktinukus sudėti į kepimo indą.
Į tą patį kepimo indą sudėti supjaustytą morką, svogūną, susmulkintą česnaką, petražoles, raudonėlius bei sutrintus, be odelių pomidorus.
Viską apibarstykite prieskoniais, užpilkite grietinėle ir kepkite apie 45-50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti karštus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų