Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos suktinukai su slyvomis
AUTORIUS:
Liubaska
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek garstyčių
50 gramų slyvų (džiovintos)
300 gramų kiaulienos
200 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite kiaulieną kepsnio dydžio gabaliukais ir išmuškite. Po to taip paruoštą mėsą supjaustykite juostelėmis. Pabarstykite kiekvieną gabaliuką druska, pipirais ir čiobreliais iš vienos pusės ir druska, pipirais ir bazilikais iš kitos pusės. Paimkite vieną džiovintą slyvą ir suvyniokite ją į paruoštą mėsos juostelę ir persmeikite dantų krapštuku, kad suktinukas neišsiskleistų. Taip pat suvyniokite slyvas ir į kitas mėsos juosteles. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite paruoštus suktinukus. Apkepkite juos ant didelės ugnies, kad apskrustų. Po to suktinukus sudėkite į troškintuvę, įpilkite šlakelį vandens, supilkite grietinėlę ir įdėkite kelis šaukštelius garstyčių (pagal skonį), įberkite garstyčių sėklų, druskos ir pipirų. Troškinkite suktinukus ant mažos ugnies apie 30-40 minučių. Kol suktinukai troškinasi, išvirkite bulves ir pasigaminkite mėgstamas daržovių salotas.

Kiaulienos suktinukai su slyvomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustykite kiaulieną kepsnio dydžio gabaliukais ir išmuškite. Po to taip paruoštą mėsą supjaustykite juostelėmis. Pabarstykite kiekvieną gabaliuką druska, pipirais ir čiobreliais iš vienos pusės ir druska, pipirais ir bazilikais iš kitos pusės. Paimkite vieną džiovintą slyvą ir suvyniokite ją į paruoštą mėsos juostelę ir persmeikite dantų krapštuku, kad suktinukas neišsiskleistų. Taip pat suvyniokite slyvas ir į kitas mėsos juosteles. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite paruoštus suktinukus. Apkepkite juos ant didelės ugnies, kad apskrustų. Po to suktinukus sudėkite į troškintuvę, įpilkite šlakelį vandens, supilkite grietinėlę ir įdėkite kelis šaukštelius garstyčių (pagal skonį), įberkite garstyčių sėklų, druskos ir pipirų. Troškinkite suktinukus ant mažos ugnies apie 30-40 minučių. Kol suktinukai troškinasi, išvirkite bulves ir pasigaminkite mėgstamas daržovių salotas.

Receptą atsiuntė Liubaska

Komentarai


Daugiau receptų