Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos troškinys
AUTORIUS:
Inesa
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 stiklinė kopūstų (šviežias, susmulkintas)
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikų (raudonoji,)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek svogūnų (laiškai)
500 gramų kiaulės nugarinės (arba kumpis)
šiek tiek druskos
šiek tiek grietinės
2 stiklinės sultinio (vištienos)
šiek tiek pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais ir juos pakepinkite keptuvėje.
Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai.
Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis viską apsemtų ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės.
Pabaigai dėkite lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles.
Galima dar įdėti čili pipiriuko bei tarkuoto Parmezano sūrio.
Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus.

Kiaulienos troškinys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulieną supjaustykite gabalėliais ir juos pakepinkite keptuvėje.
Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai.
Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis viską apsemtų ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės.
Pabaigai dėkite lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles.
Galima dar įdėti čili pipiriuko bei tarkuoto Parmezano sūrio.
Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai (30)


  • Vytautas 2017-02-15 08:12

    Labai skanu


  • Laima 2016-07-19 18:20

    Tikrai skanu, visiems patiko, verta pabandyti.


  • Gita 2016-07-15 19:52

    *Jau ragauju, labai skanu ;)


  • Jovita 2016-06-23 15:07

    Labai geras receptas , jau išbandžiau skonis labai geras :) tik aš vietoi kopūsto dėjau raudonas pupeles :)


  • asta 2015-07-14 19:34

    isties paprastas bet labai skanus patiekalas,jau darysiu neb pirma karta,mano vyrui labai ptiko,tik sake msos galetu but daugiau:)skanu


  • Diana 2015-03-20 13:37

    Na ką troškinasi bet aš į keptuve viską sudėjau, nes ji pakankamai gili ir man asmeniškai joje geriau troškinasi nie paprastame puode :)


  • Greta 2013-10-16 20:07

    Tikrai labai skanu,visiems labai patiko .As visko tik dvigubai dejau nes seimyna didesne:)


  • Birute 2012-12-21 01:38

    Galima dar grybu idet,labai skanu. :super: Pakepinta paprika


  • Erika 2012-07-17 22:12

    Isbandem ir patiko :super:


  • Laura 2012-03-09 13:08

    Nuostabus troskinys,katik baigiau lekste,skanumelis,butinai gaminsiu vel :super: ;-)


Daugiau receptų