Kiaulieną supjaustykite gabalėliais ir juos pakepinkite keptuvėje.
Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai.
Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis viską apsemtų ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės.
Pabaigai dėkite lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles.
Galima dar įdėti čili pipiriuko bei tarkuoto Parmezano sūrio.
Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus.

Kiaulienos troškinys
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
1 stiklinė | kopūstų (šviežias, susmulkintas) |
2 vienetai | laurų lapų (lapeliai) |
1 vienetas | morkų |
1 vienetas | paprikų (raudonoji,) |
1 vienetas | svogūnų |
šiek tiek | svogūnų (laiškai) |
500 gramų | kiaulės nugarinės (arba kumpis) |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | grietinės |
2 stiklinės | sultinio (vištienos) |
šiek tiek | pomidorų pastos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 4 vienetai
- Juodieji pipirai
- Kopūstai, šviežias, susmulkintas, 1 stiklinė
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Paprika, raudonoji,, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai
- Kiaulienos nugarinė, arba kumpis, 500 gramų
- Druska
- Grietinė
- Sultinys, vištienos, 2 stiklinės
- Pomidorų pasta
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite gabalėliais ir juos pakepinkite keptuvėje.
Nuskustas bulves supjaustykite kubeliais, morką - taip pat, tik smulkesniais, papriką - juostelėmis, svogūną - žiedeliais, kopūstą - smulkiai.
Dėkite į puodą apkeptą mėsytę, daržoves, užpilkite sultiniu, kad jis viską apsemtų ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės.
Pabaigai dėkite lauro lapeliuis, prieskonius, grietinės, truputį pomidorų pastos.
Vietoj kopūstų labai skanu naudoti virtas, arba konservuotas raudonąsias pupeles.
Galima dar įdėti čili pipiriuko bei tarkuoto Parmezano sūrio.
Tiekdami apibarstykite susmulkitais svogūnų laiškais.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (30)
Labai skanu
Tikrai skanu, visiems patiko, verta pabandyti.
*Jau ragauju, labai skanu ;)
Labai geras receptas , jau išbandžiau skonis labai geras :) tik aš vietoi kopūsto dėjau raudonas pupeles :)
isties paprastas bet labai skanus patiekalas,jau darysiu neb pirma karta,mano vyrui labai ptiko,tik sake msos galetu but daugiau:)skanu
Na ką troškinasi bet aš į keptuve viską sudėjau, nes ji pakankamai gili ir man asmeniškai joje geriau troškinasi nie paprastame puode :)
Tikrai labai skanu,visiems labai patiko .As visko tik dvigubai dejau nes seimyna didesne:)
Galima dar grybu idet,labai skanu. :super: Pakepinta paprika
Isbandem ir patiko :super:
Nuostabus troskinys,katik baigiau lekste,skanumelis,butinai gaminsiu vel :super: ;-)