Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
AUTORIUS:
Greta
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Kadangi mėsa troškinama ilgai, troškiniui tinka ir sausesnė mėsa, pvz., mentė. Kadangi mėsa troškinama ilgai, troškiniui tinka ir sausesnė mėsa, pvz., mentė. Greta
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.2 kilogramo kiaulienos
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
300 mililitrų grietinėlės
100 mililitrų vandens
0.5 stiklinės žirnių
1 sauja miltai
3 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
2 vienetai laurų lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.
2.
Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.
3.
Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.
4.
Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.
5.
Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.

Kiaulienos troškinys grietinėlėje

Recepto autorius: Kadangi mėsa troškinama ilgai, troškiniui tinka ir sausesnė mėsa, pvz., mentė. Greta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Juos apvolioti miltuose.

  2. Puode įkaitinti aliejų ir jame apkepinti kiaulieną su smulkintais svogūnais.

  3. Užpilti vandeniu ir grietinėle ir ant mažos ugnies troškinti apie 30 minučių.

  4. Sudėti morkas, patroškinti 15 minučių. Tuomet sudėti žirnelius ir prieskonius. Patroškinti dar 15 minučių.

  5. Tiekti su ryžiais ar bulvių koše.

Receptą atsiuntė Greta

Komentarai


Daugiau receptų