Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos vėrinukai
AUTORIUS:
Veronika
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
4 vienetai svogūnų
2 kilogramai kiaulės prandinės
100 gramų acto (9 proc.)
150 mililitrų vandens
1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais.
Svogūnus supjaustome žiedais.
Mėsą išmaišome su druska ir maltais pipirais.
Į vandenį įmaišome actą ir supilame ant mėsos.
Ant mėsos sudedame svogūnus ir išmaišome.
Laikome šaltai apie 4 valandas.
Kepame šašlykinėje.
Skanaus :-)

Kiaulienos vėrinukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais.
Svogūnus supjaustome žiedais.
Mėsą išmaišome su druska ir maltais pipirais.
Į vandenį įmaišome actą ir supilame ant mėsos.
Ant mėsos sudedame svogūnus ir išmaišome.
Laikome šaltai apie 4 valandas.
Kepame šašlykinėje.
Skanaus :-)

Receptą atsiuntė Veronika

Komentarai


Daugiau receptų