Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos vyniotinis su grybais ir slyvomis
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek kalendrų
1 vienetas obuolių
50 gramų slyvų (džiovintos)
1 vienetas kiaušinių
1 kilogramas kiaulės išpjovos
šiek tiek druskos
100 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos išpjovą įpjauti išilgai. Iš vidurio išimti dalį mėsos, ištrinti pipirais, kalendra ir palaikyti šaldytuve 1 val.
Išpjautą mėsos dalį sumalti. Obuolį ir slyvas supjaustyti, sudėti į maltą mėsą kartu su kiaušiniu. Grybus supjaustyti, apkepti ir taip pat sudėti į mėsos faršą. Viską sumaišyti.
Ištaukti iš šaldytuvo kiaulienos išpjovą, sukimšti faršą, stipriai suvynioti su siūlu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1-1,5 val.

Kiaulienos vyniotinis su grybais ir slyvomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos išpjovą įpjauti išilgai. Iš vidurio išimti dalį mėsos, ištrinti pipirais, kalendra ir palaikyti šaldytuve 1 val.
Išpjautą mėsos dalį sumalti. Obuolį ir slyvas supjaustyti, sudėti į maltą mėsą kartu su kiaušiniu. Grybus supjaustyti, apkepti ir taip pat sudėti į mėsos faršą. Viską sumaišyti.
Ištaukti iš šaldytuvo kiaulienos išpjovą, sukimšti faršą, stipriai suvynioti su siūlu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1-1,5 val.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų