Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušinių
1 pakelis makaronų ( greito paruošimo (sausi))
4 valgomieji šaukštai majonezo
2 skiltelės česnakų
1 žiupsnelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį. Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.
2.
Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų, greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėjė yra ir sūrio).
3.
Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.

Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį. Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.

  2. Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų, greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėjė yra ir sūrio).

  3. Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė

Komentarai


Daugiau receptų