Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kibinai
AUTORIUS:
Ingrida
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 kilogramo kvietinių miltų
200 gramų margarino
2 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
šiek tiek druskos
0.5 kilogramo kiaulienos (faršas)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek pipirai (juodieji)
50 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į miltus įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite gabaliukais supjaustytą margariną. Trinkite tarp rankų, kol neliks margarino gabaliukų. Sudėkite kiaušinius ir grietinę, viską išmaišykite ir gerai išminkykite tešlą. Padėkite 30 min. į šaldytuvą.
2.
Į mėsą (galima naudoti ir supjaustytą mažais gabalėliais, bet man skaniau su faršu) sudėkite supjaustytą svogūną, berkite druskos, mėgstamų prieskonių, pipirų, įpilkite truputėlį vandens.
3.
Iškočiokite blynelius, dėkite mėsos įdaro ir formuokite kibinus. Kibinus išdėliokite ant skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu.
4.
Kepkite įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje apie 30 - 40 minučių.

Kibinai puikiai tinka skanauti tiek namuose, tiek gamtoje iškylaujant.

Skanaus!

Kibinai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į miltus įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite gabaliukais supjaustytą margariną. Trinkite tarp rankų, kol neliks margarino gabaliukų. Sudėkite kiaušinius ir grietinę, viską išmaišykite ir gerai išminkykite tešlą. Padėkite 30 min. į šaldytuvą.

  2. Į mėsą (galima naudoti ir supjaustytą mažais gabalėliais, bet man skaniau su faršu) sudėkite supjaustytą svogūną, berkite druskos, mėgstamų prieskonių, pipirų, įpilkite truputėlį vandens.

  3. Iškočiokite blynelius, dėkite mėsos įdaro ir formuokite kibinus. Kibinus išdėliokite ant skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu.

  4. Kepkite įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje apie 30 - 40 minučių.

    Kibinai puikiai tinka skanauti tiek namuose, tiek gamtoje iškylaujant.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Ingrida

Komentarai


Daugiau receptų