Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kibinai pagal Miglę
AUTORIUS:
Miglė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų margarino
3 vienetai svogūnų
600 gramų kiaulės faršo
4 vienetai kiaušinių
1 kilogramas kvietinių miltų
šiek tiek vandens (virintas)
šiek tiek druskos
200 gramų grietinės
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
450 g margarino ir miltus išminkyti, kol margarinas pasiskirstys po miltus.
1 kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio, baltymą pilti į miltus, o trynį padėti į šalį.
Likusius 3 kiaušinius sudėti taip pat į miltus, supilti grietinę, įdėti druskos ir viską gerai išminkyti, kad neliptų prie rankų.
Tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
Įdarui į faršą supjaustyti svogūnus, įpilti Vegetos, pipirų, 50 g margarino, pusę stiklinės virinto vandens ir viską gerai išminkyti.
Iškočioti blyną, išspausti apskritimus, į juos dėti įdarą, sulenkti perpus ir gerai užsukti kraštus, kad kepant neišbėgtų sultinys.
Likusį atskirtą trynį sumaišyti su trupučiu virinto vandens, išplakti, gautu mišiniu aptepti kibinus ir dėti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 min., kol gražiai apskrus ir pagels.
Skanaus!

Kibinai pagal Miglę

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

450 g margarino ir miltus išminkyti, kol margarinas pasiskirstys po miltus.
1 kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio, baltymą pilti į miltus, o trynį padėti į šalį.
Likusius 3 kiaušinius sudėti taip pat į miltus, supilti grietinę, įdėti druskos ir viską gerai išminkyti, kad neliptų prie rankų.
Tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
Įdarui į faršą supjaustyti svogūnus, įpilti Vegetos, pipirų, 50 g margarino, pusę stiklinės virinto vandens ir viską gerai išminkyti.
Iškočioti blyną, išspausti apskritimus, į juos dėti įdarą, sulenkti perpus ir gerai užsukti kraštus, kad kepant neišbėgtų sultinys.
Likusį atskirtą trynį sumaišyti su trupučiu virinto vandens, išplakti, gautu mišiniu aptepti kibinus ir dėti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 min., kol gražiai apskrus ir pagels.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai (6)


  • Žinovas 2019-05-17 16:41

    Margarinas yra kenksmingas , fui .


  • Renata 2014-06-01 16:37

    Labai skanūs :)


  • Auris 2014-01-02 17:54

    eik tu kaimieti ka tu supranti :D


  • As 2012-02-10 12:13

    Koks skirtumas kokia nuotrauka, jos tai nevalgysi! Pasidarysi pagal save ir gal isvis be vaizdo bus :-D


  • ruta 2011-11-17 21:52

    nuotraukoj juk zali kibinai :-D :-D


  • Valdas 2011-11-17 13:23

    Asmeniškai man, viska gadina nuotrauka :)


Daugiau receptų