Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kijevo kotletas
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištos filė
80 gramų sviesto
1 žiupsnelis petražolių
1 žiupsnelis krapų
2 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjauti, kad gautųsi 4 gabalai.
Juos gerai išmušti, kol taps ploni, kaip popierius.
2.
Sviestą šiek tiek pašildyti ir į jį subėrus petražoles, krapus, sumaišyti ir padaryti 4 rutuliukus.
3.
Rutuliuką patalpinti ant vištienos "išmušos" krašto, susukti į kotletuką, uždengti kraštukus.
4.
Tada merkti į kiaušinio plakinį (kiaušinis, druska, pipirai) ir apvolioti džiūvėsiuose.
Pakartoti tai porą kartų.
5.
Kepti karštame aliejuje.

Patiekti su norimu garnyru.

Skanaus!

Kijevo kotletas

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos krūtinėles perpjauti, kad gautųsi 4 gabalai.
    Juos gerai išmušti, kol taps ploni, kaip popierius.

  2. Sviestą šiek tiek pašildyti ir į jį subėrus petražoles, krapus, sumaišyti ir padaryti 4 rutuliukus.

  3. Rutuliuką patalpinti ant vištienos "išmušos" krašto, susukti į kotletuką, uždengti kraštukus.

  4. Tada merkti į kiaušinio plakinį (kiaušinis, druska, pipirai) ir apvolioti džiūvėsiuose.
    Pakartoti tai porą kartų.

  5. Kepti karštame aliejuje.

    Patiekti su norimu garnyru.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų