Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kinder Milk Slice plokštainis
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai nuostabus pieninio įdaro ir kakavinio biskvito derinys. Šio deserto skonį tikrai mėgsta kiekvienas vaikas, todėl šis skanėstas gali nustebinti mažuosius smaližius. Šis Tai nuostabus pieninio įdaro ir kakavinio biskvito derinys. Šio deserto skonį tikrai mėgsta kiekvienas vaikas, todėl šis skanėstas gali nustebinti mažuosius smaližius. Šis skanus receptas yra nesudėtingai pagaminamas namuose. (...daugiau) MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų maskarponės sūrio
325 mililitrai grietinėlė 30%
3 vienetai kiaušinių
175 gramai cukraus
125 gramai miltai
40 gramų kakavos
5 gramai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sumaišykite kiaušinius su 125 ml grietinėlės. Įberkite miltus bei kakavą, sumaišykite iki vientisos masės. Pridėkite 125 gr cukraus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.
2.
Uždenkite skardą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstykite tešlą kepimo formoje. Kepkite orkaitėje 20 minučių prie 180 C laipsnių.
3.
Elektriniu plaktuvu suplakite mascarpone sūrį. Kitame inde atskirai suplakite elektriniu plaktuvu 200 ml grietinėlės su 50 gr cukraus. Suplaktą grietinėlę pridėkite prie mascarpone sūrio ir išmaišykite.
4.
Iškeptą biskvitą perpjaukite pusiau. Vieną dalį užtepkite kremu, kremą tolygiai paskirstykite. Antrą dalį dėkite ant kremo. Gautą plokštainį padėkite į šaldytuvą ir laikykite bent 3 valandas. Išsamią informaciją apie šį receptą rasite pateiktame video.

Kinder Milk Slice plokštainis

Recepto autorius: Tai nuostabus pieninio įdaro ir kakavinio biskvito derinys. Šio deserto skonį tikrai mėgsta kiekvienas vaikas, todėl šis skanėstas gali nustebinti mažuosius smaližius. Šis ( ...daugiau ) MyCulinaryCorner
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišykite kiaušinius su 125 ml grietinėlės. Įberkite miltus bei kakavą, sumaišykite iki vientisos masės. Pridėkite 125 gr cukraus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite.

  2. Uždenkite skardą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstykite tešlą kepimo formoje. Kepkite orkaitėje 20 minučių prie 180 C laipsnių.

  3. Elektriniu plaktuvu suplakite mascarpone sūrį. Kitame inde atskirai suplakite elektriniu plaktuvu 200 ml grietinėlės su 50 gr cukraus. Suplaktą grietinėlę pridėkite prie mascarpone sūrio ir išmaišykite.

  4. Iškeptą biskvitą perpjaukite pusiau. Vieną dalį užtepkite kremu, kremą tolygiai paskirstykite. Antrą dalį dėkite ant kremo. Gautą plokštainį padėkite į šaldytuvą ir laikykite bent 3 valandas. Išsamią informaciją apie šį receptą rasite pateiktame video.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner

Komentarai (2)


  • MyCulinaryCorner 2017-11-07 18:12

    Atsiprašome už korektūros klaidą. Plokštainį gaminkite pagal aprašymą, reikalingas grietinėlės kiekis - 325ml. Biskvito sluoksniui - 125ml, o pieniniam įdarui - 200ml.


  • gitana 2017-11-07 16:07

    istaisykite klaida rescepturoje kad grietineles reikia 325 ml. dabar teks vel eit i parduotuve . gryzus namo isikaiciau recepta paziurejau video supratau kad per mazai turiu grietineles :(


Daugiau receptų