Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiniška citrininė vištiena
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Autorius apie receptą: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- patiekalas pats unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- patiekalas pats unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. Šis patiekalas labai skanus ir puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Laiko jam pagaminti irgi daug neužtruksite. Jei norisi, kad būtų rūgščiau, pilti daugiau citrinų sulčių, bet geriau jų nepadauginti, nes patiekalas gali nesigauti toks skanus. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų vištos filė
0.5 stiklinės bulvių krakmolas
Marinatui:
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
Kepimui:
0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
Padažui:
0.5 stiklinės vištienos sultinys
4 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 valgomieji šaukštai medaus
3 arbatiniai šaukšteliai česnakų (tarkuotas)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai bulvių krakmolas
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su kiaušiniu, sojų padažu ir vynu. Palikti 20 min. pasimarinuoti.
2.
Tuomet vištieną apvolioti krakmole. Iškepti keptuvėje su aliejumi, kol apskrus.
3.
Dubenėlyje sumaišyti padažui skirtus ingredientus ir supilti į keptuvę su mėsą. Pakepti, kol padažas sutirštės.

Kiniška citrininė vištiena

Recepto autorius: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- patiekalas pats unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Marinatui: Kepimui: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su kiaušiniu, sojų padažu ir vynu. Palikti 20 min. pasimarinuoti.

  2. Tuomet vištieną apvolioti krakmole. Iškepti keptuvėje su aliejumi, kol apskrus.

  3. Dubenėlyje sumaišyti padažui skirtus ingredientus ir supilti į keptuvę su mėsą. Pakepti, kol padažas sutirštės.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų