Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiniška oranžinė vištiena
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas žinomas kaip "Orange Chicken". Nors pakepintas padažas praranda savo oranžinę išvaizdą. Jis labai švelnaus ir saldaus skonio, Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas žinomas kaip "Orange Chicken". Nors pakepintas padažas praranda savo oranžinę išvaizdą. Jis labai švelnaus ir saldaus skonio, puikiai tinkantis vakarienei ar pietums. Nors ir patiekale yra čili miltelių ir česnakų, tačiau skonis nėra aštrus visiškai, labiau saldžiarūgštis. Prie šio patiekalo galima patiekti ryžius arba valgyti vieną. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištos filė
0.333333 stiklinės krakmolo
0.333333 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek druskos
Varškės kremui:
3 vienetai kiaušinių
Padažui:
1 stiklinė apelsinų sulčių
0.5 stiklinės cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai ryžių acto
2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
0.5 arbatinio šaukštelio malto imbiero
2 skiltelės česnakų
1 arbatinis šaukštelis krakmolo
0.5 arbatinio šaukštelio maltos aitriosios paprikos
Kepimui:
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenėlyje sumaišyti apelsinų sultis, cukrų, actą, sojų padažą, imbierą, česnakus ir čili miltelius. Pakaitinti 3 min.
2.
Kitame dubenėlyje sumaišyti 1 a.š. krakmolo ir 2 a.š. vandens. Supilti į oranžinį padažą ir išmaišyti. Dar pavirti 5 min, kol sutirštės.
3.
Supjaustyti vištieną nedideliais kubeliais.
4.
Dubenėlyje sumaišyti miltus ir 1/3 stiklinės krakmolo bei žiupsnį druskos.
5.
Išplakti kiaušinius.
6.
Merkti mėsos gabaliuką į kiaušinius ir apvolioti miltų bei krakmolo mišinyje.
7.
Apkepti mėsą keptuvėje su aliejumi. Tuomet supilti padažą ir dar pakepti.

Kiniška oranžinė vištiena

Recepto autorius: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas žinomas kaip "Orange Chicken". Nors pakepintas padažas praranda savo oranžinę išvaizdą. Jis labai švelnaus ir saldaus skonio, ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Varškės kremui: Padažui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Dubenėlyje sumaišyti apelsinų sultis, cukrų, actą, sojų padažą, imbierą, česnakus ir čili miltelius. Pakaitinti 3 min.

  2. Kitame dubenėlyje sumaišyti 1 a.š. krakmolo ir 2 a.š. vandens. Supilti į oranžinį padažą ir išmaišyti. Dar pavirti 5 min, kol sutirštės.

  3. Supjaustyti vištieną nedideliais kubeliais.

  4. Dubenėlyje sumaišyti miltus ir 1/3 stiklinės krakmolo bei žiupsnį druskos.

  5. Išplakti kiaušinius.

  6. Merkti mėsos gabaliuką į kiaušinius ir apvolioti miltų bei krakmolo mišinyje.

  7. Apkepti mėsą keptuvėje su aliejumi. Tuomet supilti padažą ir dar pakepti.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų