Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
AUTORIUS:
Gediminas
INGREDIENTAI:
200 gramų ananasų (konservuoti)
4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
1 vienetas paprikų (žalia)
2 vienetai pomidorų pastos
500 gramų vištos filė
8 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
10 valgomųjų šaukštų sojos padažo
0.5 stiklinės vandens
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į indą, supilti 4 šaukštus sojos padažo, įberti truputį pipirų ir išmaišyti.
Gilioje keptuvėje sumaišyti actą, 6 šaukštus sojos padažo, pomidorų pastą ir truputį viską pašildyti.
Tada sudėti po truputį cukrų, įpilti truputį vandens, po to paprikos juosteles, supjaustytus ananasus ir pomidorus.
Paragauti ar nerūgštu ir, jei rūgštu, įdėti dar cukraus.
Padažą troškinti ant silpnos ugnies apie 10 min.
Daržovės turi likti traškios, o padažas turi būti tirštokas.
Vištienos gabaliukus apkepinti atskirai, sudėti į padažą ir dar paroškinti apie 5-10 min.
Skanaus.

Kiniška saldžiarūgštė vištiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištieną supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į indą, supilti 4 šaukštus sojos padažo, įberti truputį pipirų ir išmaišyti.
Gilioje keptuvėje sumaišyti actą, 6 šaukštus sojos padažo, pomidorų pastą ir truputį viską pašildyti.
Tada sudėti po truputį cukrų, įpilti truputį vandens, po to paprikos juosteles, supjaustytus ananasus ir pomidorus.
Paragauti ar nerūgštu ir, jei rūgštu, įdėti dar cukraus.
Padažą troškinti ant silpnos ugnies apie 10 min.
Daržovės turi likti traškios, o padažas turi būti tirštokas.
Vištienos gabaliukus apkepinti atskirai, sudėti į padažą ir dar paroškinti apie 5-10 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Gediminas

Komentarai (37)


  • Rokas 2017-02-25 17:52

    Jau kokius 4 metus gaminu pagal šį receptą, tik vandens nepilu nes ir taip gana suskystėja nuo daržovių. Dedu dvi paprikas, mažai druskingą sojų padažą, ryžių actą, pomidorų nededu, vietoj jų kartais dedu kukurūzus. Lengva, greita, labai skanu! :)


  • Viktorija 2016-10-14 09:59

    Nerealus skonis. Aciu uz recepta!!!


  • vytas 2015-07-24 20:42

    Padariau siurpriza zmonai ir ji liko ziauriai suzaveta. Dekui uz recepta!!!!!;)


  • airidas 2015-04-04 11:44

    pabandysim :p


  • Marija 2015-02-25 21:55

    Skanu pirma karta dariau


  • Aidas 2014-10-14 01:56

    Tik as dar 2 valgomus saukstus skysto medaus dejau


  • Aidas 2014-10-14 01:54

    Laaaabai skanus receptas mmmmmm :)


  • k 2014-09-29 19:41

    sveiki,na va katik ismeginau sita geri.GAVOSI LABAI SKANU 10\10.naudojau 5% stiprumo obuoliu acto .dejau kiek ir priklauso :) vietoj cukraus naudojau medu.o vistienos file pries kepdama apvoliojau miltu ir krakmolo mixe,padazas gavosi ne skystas :)


  • va 2014-08-11 14:56

    Siaip receptas netikslus, reikia dar ir savo ismones, kad gautum normalu skoni - zenkliai per daug acto, padazas gaunasi netirstas, todel krakmolo, miltu reikia ir dar medaus!


  • ANTanas 2014-03-09 20:09

    dejau trecdaliu maziau acto ir vistiek nesamone su tiek acto. kitakart kazka reiks keisti


Daugiau receptų