Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiniška vištiena su agurkais
AUTORIUS:
Ingrida
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų (ilgavaisis)
4 česnakų
1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
50 gramų svogūnų (laiškai)
400 gramų vištos filė
3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 stiklinė sultinio (vištienos)
3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą bei šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Agurką supjaustome juostelėmis, o česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami, daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
Tuomet į keptuvę suberiame pjaustytą agurką ir maišydami kepame apie 2 min.
Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį ir austrių bei tamsų sojos padažus.
Maišydami troškiname, kol padažas sutirštės.
Skanaus.

Kiniška vištiena su agurkais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos filė supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą bei šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Agurką supjaustome juostelėmis, o česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami, daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame vištienos gabalėlius ir maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
Tuomet į keptuvę suberiame pjaustytą agurką ir maišydami kepame apie 2 min.
Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį ir austrių bei tamsų sojos padažus.
Maišydami troškiname, kol padažas sutirštės.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ingrida

Komentarai (7)


  • Viktoras 2015-04-03 09:44

    As tai dar dedu konservuoto (saldaus) ananaso 2 griezinelius ir 1 paprika.


  • As 2012-02-20 22:29

    Labai skanu :super:


  • as 2011-10-10 13:14

    kodel dar saldziaruksciame patiekale ,dar nemaciau niekur (kinietiskame!) kinietisku grybu ,kurie sitame patiekale buna...


  • Kristina 2011-03-06 21:28

    labai geres receptukas :super:


  • Emilija 2011-02-05 23:24

    Dariau ir gavosi laaaabai skanu:)


  • Anna Dzoyz 2010-08-06 17:23

    super duper :-D tik as dejau paprastus agurkus ir svogunus %-)


  • - 2010-07-05 18:49

    %-)
    :ok:


Daugiau receptų