Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiniška vištienos krūtinėlė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek imbierų (šaknis, 2 cm)
1 arbatinis šaukštelis krakmolo (kukurūzų)
400 gramų vištos filė
1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek prieskonių (vištienos)
3 vienetai čili pipirų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos krūtinėlę pjaustykite 2 cm kubeliais. Imbierą sukapokite, susmulkinkite česnaką ir čili pipirus. Viską sumaišykite su sojų padažu bei vištienos prieskoniais. Šį marinatą užpilkite ant vištienos kubelių ir palikite pusvalandžiui. Tada vištieną apvoliokite krakmole ir kepkite gruzdintuvėje.

Padažui reikės:
1 šaukšto cukraus
100 g pomidorų padažo
1 saldžiosios paprikos
1 poro
1 morkos
švelnesnio aitriojo padažo
1 šaukštelio sojos padažo

Daržoves supjaustykite šiaudeliais ir pakepinkite. Supilkite pomidorų padažą, sudėkite cukrų, aitrųjį, sojų padažus. Užvirinkite ir supilkite ant vištienos.

Valgykite su biriai išvirtais ryžiais.
80 g ryžių reikia užpilti 200 ml vandens, pavirti 2-3 min. ir nuėmus nuo ugnies, uždegti. Palikti, kol patys išbrins.

Kiniška vištienos krūtinėlė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos krūtinėlę pjaustykite 2 cm kubeliais. Imbierą sukapokite, susmulkinkite česnaką ir čili pipirus. Viską sumaišykite su sojų padažu bei vištienos prieskoniais. Šį marinatą užpilkite ant vištienos kubelių ir palikite pusvalandžiui. Tada vištieną apvoliokite krakmole ir kepkite gruzdintuvėje.

Padažui reikės:
1 šaukšto cukraus
100 g pomidorų padažo
1 saldžiosios paprikos
1 poro
1 morkos
švelnesnio aitriojo padažo
1 šaukštelio sojos padažo

Daržoves supjaustykite šiaudeliais ir pakepinkite. Supilkite pomidorų padažą, sudėkite cukrų, aitrųjį, sojų padažus. Užvirinkite ir supilkite ant vištienos.

Valgykite su biriai išvirtais ryžiais.
80 g ryžių reikia užpilti 200 ml vandens, pavirti 2-3 min. ir nuėmus nuo ugnies, uždegti. Palikti, kol patys išbrins.

Komentarai (13)


  • as 2011-01-19 21:06

    as darau paparsaciau-supjaustau vistiena juostelemis ir pavoliojusi krakmole apkepu ant aliejaus,pries baigiant kepti,kai kiek pagelsta-pilu,apslakstau tas vistienos juosteles sojos padazu ir apibarstau cukrumi-pavartau-kai karamelizuojasi-baigiu kepti-labai skanu ir paprasta-panasiai gaunasi kaip kinietiskai,galima sezamo seklu dadeti-kaip kam pagal skoni.


  • melissa7250 2011-01-19 20:22

    manau turėjo būt uždengti :)


  • Evaldas 2010-10-06 18:33

    Tiem kas nerandas padazu vilniuje, galiu pasakyti , kad tamsu ir sviesu sojos padazus bei austriu padaza radau mindaugo gatvej esancioj maximoj :)


  • *DeiManTine SirDeLe* 2010-07-05 18:21

    paprastai bet skaniai


  • Gret 2010-03-07 12:45

    Gaminausi.Tikrai geras receptas. :bravo:


  • (anonimas) 2009-10-01 17:26

    uzdegti :-D :-D


  • Sandra 2009-10-01 13:25

    Įdomu, kaip ryžius "uždegti" :)


  • Kristina 2009-09-27 18:36

    nuostabus skonis, labai patiko mums ;-)


  • r.a. 2009-04-02 21:32

    tai smagu ir man, kad randi kuom pasidziaugt :D


  • anonimas 2009-04-02 20:35

    oj,zinok dziaugiuosi,kad priminiau :-D :-D :-D


Daugiau receptų