Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiniškai kepta kiauliena
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Autorius apie receptą: Šitame patiekale pirmu smuiku groja iš tikrųjų ne mėsa, o daržovės - jų lengvas skonis ir ryškios spalvos sužadina apetitą. Patiekalui ypatingą skonį ir kvapą suteikia Šitame patiekale pirmu smuiku groja iš tikrųjų ne mėsa, o daržovės - jų lengvas skonis ir ryškios spalvos sužadina apetitą. Patiekalui ypatingą skonį ir kvapą suteikia salierai - šitame patiekale jie ypatingai dominuoja ir suteikia įdomų skonį. Šitas patiekalas puikiai tinka nesočiai vakarienei, kai nesinori apkrauti skrandžio nakčiai, bet norisi kažko gardaus ir lengvo. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų kiaulienos
100 gramų ryžių makaronų
1 vienetas morkų
1 vienetas žaliosios paprikos
1 vienetas saliero stiebų
60 gramų kininių kopūstų
1 pundelis kalendrų
5 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 arbatiniai šaukšteliai austrių padažo
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Mėsą supjaustyti juostelėmis. Suplakti 3 šaukštus sojos padažo su 1 šaukštelių austrių padažo, greitai aptepti mėsą ir per naktį palikti šaldytuve.
2.
Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės.
3.
Morką, kopūstą, paprikas supjaustyti juostelėmis, susmulkinti česnaką, salierą ir kalendrų lapelius.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iki rusvos plutelės apkepti mėsą. Berti daržoves, lieti likusį sojų padažą ir dar pakepinti apie 5 min.
5.
Dėti išvirtus makaronus, lieti likusį austrių padažą ir po 2 min. nukaisti. Tiekti, pabarsčius kalendrų lapeliais.

Kiniškai kepta kiauliena

Recepto autorius: Šitame patiekale pirmu smuiku groja iš tikrųjų ne mėsa, o daržovės - jų lengvas skonis ir ryškios spalvos sužadina apetitą. Patiekalui ypatingą skonį ir kvapą suteikia ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą supjaustyti juostelėmis. Suplakti 3 šaukštus sojos padažo su 1 šaukštelių austrių padažo, greitai aptepti mėsą ir per naktį palikti šaldytuve.

  2. Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės.

  3. Morką, kopūstą, paprikas supjaustyti juostelėmis, susmulkinti česnaką, salierą ir kalendrų lapelius.

  4. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iki rusvos plutelės apkepti mėsą. Berti daržoves, lieti likusį sojų padažą ir dar pakepinti apie 5 min.

  5. Dėti išvirtus makaronus, lieti likusį austrių padažą ir po 2 min. nukaisti. Tiekti, pabarsčius kalendrų lapeliais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų