
Kiniškas vištienos troškinys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | vištos filė | |
1 vienetas | geltonosios paprikos | |
1 vienetas | žaliosios paprikos | |
1 vienetas | porų | |
100 gramų | marinuotų pievagrybių | |
0.125 litro | vištienos sultinys | |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažo | |
0.5 arbatinio šaukštelio | malti juodieji pipirai | |
1 arbatinis šaukštelis | druskos | |
1 arbatinis šaukštelis | maltos ciberžolės | |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolo | |
Kepimui: | ||
5 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą, daržoves, pievagrybius ir porus supjaustyti plonais griežinėliais ir viską atskirai po minutę pakepti su šaukštu aliejaus. Pagardinti prieskoniais.
2.
Krakmolą gerai išmaišyti su sultiniu, užvirinti ir pagardinti druska ir pipirais. Sukrėsti apkeptus grybus, daržoves, porus ir mėsą. Troškinį išmaišyti ir patiekti.
3.
Patiekti su ryžiais.
Kiniškas vištienos troškinys
Dorianas
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Vištienos filė, 250 gramų
- Geltonoji paprika, 1 vienetas
- Žalioji paprika, 1 vienetas
- Porai, 1 vienetas
- Marinuoti pievagrybiai, 100 gramų
- Vištienos sultinys, 1/8 litro
- Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Malti juodieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Malta ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Mėsą, daržoves, pievagrybius ir porus supjaustyti plonais griežinėliais ir viską atskirai po minutę pakepti su šaukštu aliejaus. Pagardinti prieskoniais.
Krakmolą gerai išmaišyti su sultiniu, užvirinti ir pagardinti druska ir pipirais. Sukrėsti apkeptus grybus, daržoves, porus ir mėsą. Troškinį išmaišyti ir patiekti.
Patiekti su ryžiais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai