Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiniškas vištienos troškinys
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Šitas patiekalas nėra sudėtingas pasigaminti ir taip pat neužims daug laiko. Jeigu patinka galima dėti svogūno. Garnyrui tinka ryžiai su kiniškomis salotomis. Jeigu nesinori Šitas patiekalas nėra sudėtingas pasigaminti ir taip pat neužims daug laiko. Jeigu patinka galima dėti svogūno. Garnyrui tinka ryžiai su kiniškomis salotomis. Jeigu nesinori visų ingredientų kepti po vieną, galima šitą taisyklę apeiti ir kepti pirmiau mėsą, po to tik sudėti daržoves bei porus. Vištienos sultiniui puikiai tiks paruošti kubeliai iš parduotuvės. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų vištos filė
1 vienetas geltonosios paprikos
1 vienetas žaliosios paprikos
1 vienetas porų
100 gramų marinuotų pievagrybių
0.125 litro vištienos sultinys
4 valgomieji šaukštai sojos padažo
0.5 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis maltos ciberžolės
1 arbatinis šaukštelis krakmolo
Kepimui:
5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą, daržoves, pievagrybius ir porus supjaustyti plonais griežinėliais ir viską atskirai po minutę pakepti su šaukštu aliejaus. Pagardinti prieskoniais.
2.
Krakmolą gerai išmaišyti su sultiniu, užvirinti ir pagardinti druska ir pipirais. Sukrėsti apkeptus grybus, daržoves, porus ir mėsą. Troškinį išmaišyti ir patiekti.
3.
Patiekti su ryžiais.

Kiniškas vištienos troškinys

Recepto autorius: Šitas patiekalas nėra sudėtingas pasigaminti ir taip pat neužims daug laiko. Jeigu patinka galima dėti svogūno. Garnyrui tinka ryžiai su kiniškomis salotomis. Jeigu nesinori ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą, daržoves, pievagrybius ir porus supjaustyti plonais griežinėliais ir viską atskirai po minutę pakepti su šaukštu aliejaus. Pagardinti prieskoniais.

  2. Krakmolą gerai išmaišyti su sultiniu, užvirinti ir pagardinti druska ir pipirais. Sukrėsti apkeptus grybus, daržoves, porus ir mėsą. Troškinį išmaišyti ir patiekti.

  3. Patiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų