Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kisielinis pyragas
AUTORIUS:
Rasa
INGREDIENTAI:
0.9 stiklinės cukraus
7 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 stiklinė aliejaus
1 vienetas kisieliaus (kietas, pakelis)
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kisielių sutarkuoti bulvine tarka. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į sutarkuotą kisielių. Sudėti miltus, kepimo miltelius, supilti aliejų ir viską gerai išmaišyti. Pilti į kepimo formą ir kepti apie 40 minučių.

Skanaus!

Kisielinis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kisielių sutarkuoti bulvine tarka. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir supilti į sutarkuotą kisielių. Sudėti miltus, kepimo miltelius, supilti aliejų ir viską gerai išmaišyti. Pilti į kepimo formą ir kepti apie 40 minučių.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Rasa

Komentarai (8)


  • as 2010-11-06 18:11

    kisielinis pyragas


  • Odeta 2010-07-15 21:00

    Aš kepu iš biraus kisieliaus, tik kiaušinius 5 dedu ir 250 gr kisieliaus pakelį.


  • Ernestas 2010-07-15 17:56

    labai skanus pyragaitis,galet tiktu ir ne kietas kisielius. :super: :super: :-)


  • Renata 2010-02-25 12:57

    aš net nežinojau kad yra kisielius tarkuojamas %-)


  • Jura 2010-02-04 15:20

    Paprastas, bet skanus. Kisielius gera skoni suteikia. Daznai kepu :)


  • evute 2009-10-27 10:54

    o netinka birus sausas kisielius is pakeliu? kokio dydzio pakelio reikia?


  • virginija 2009-10-26 23:47

    pyragas atrodo skaniai. tikrai isbandysiu. tiktai turiu viena klausima, kokioje temperaturoje kepti.dekoju is anksto.


  • Rasike 2009-05-09 13:30

    tiesig geras %-) %-) :-D :-D :-D :-D


Daugiau receptų