Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiškučio karamelinė svajonė
AUTORIUS:
Alma
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus pudros
6 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
150 gramų kondensuoto pieno
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sviestą su puse miltinio cukraus išsukite iki baltumo, berkite vanilinį cukrų, įmuškite du kiaušinius ir sudėkite keturis trynius. Į gerai išsuktą masę įsijokite miltus, kepimo miltelius ir užmaišykite tešlą.
Baltymus išplakite iki standžių putų, į jas po truputį įplakite likusį miltinį cukrų. Išplakite baltymus atsargiai sukdami mediniu šaukštu (kabinkite nuo dugno viršaus link) įmaišykite į tešlą.
Krėskite tešlą į kepimo popieriumi išklotą apskritą sudėtinę formą ir šaukite į iki 170 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 minutes.
Iškepusį biskvitą ataušinkite ant grotelių ir padalykite į tris papločius.
Trečdalį „Rududu“ sutepkite ant vieno papločio, uždenkite antruoju, kurį vėl aptepkite ir uždenkite trečiuoju papločiu, viršų ir šonus aptepkite likusiu kondensuotu pienu. Galite papuošti riešutais.

Kiškučio karamelinė svajonė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sviestą su puse miltinio cukraus išsukite iki baltumo, berkite vanilinį cukrų, įmuškite du kiaušinius ir sudėkite keturis trynius. Į gerai išsuktą masę įsijokite miltus, kepimo miltelius ir užmaišykite tešlą.
Baltymus išplakite iki standžių putų, į jas po truputį įplakite likusį miltinį cukrų. Išplakite baltymus atsargiai sukdami mediniu šaukštu (kabinkite nuo dugno viršaus link) įmaišykite į tešlą.
Krėskite tešlą į kepimo popieriumi išklotą apskritą sudėtinę formą ir šaukite į iki 170 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 minutes.
Iškepusį biskvitą ataušinkite ant grotelių ir padalykite į tris papločius.
Trečdalį „Rududu“ sutepkite ant vieno papločio, uždenkite antruoju, kurį vėl aptepkite ir uždenkite trečiuoju papločiu, viršų ir šonus aptepkite likusiu kondensuotu pienu. Galite papuošti riešutais.

Receptą atsiuntė Alma

Komentarai (4)


  • Prajuokinot:) 2012-06-14 19:06

    Gėda? Nejuokinkit. Torto papuošimą galime kopijuoti kiekvienas, bet skonio niekas. Jeigu nebandei daryti ir nežinai koks skonis geriau patylėti...


  • geda 2012-06-13 19:35

    maximos "karamelinio" torto foto ideta ir belekoks receptas. geda autoriui


  • :) 2012-05-25 21:20

    RUDUDU tai virtas kondensuotas pienas:))


  • Neuspratau 2012-05-25 11:41

    Ar aš kažko nesuprantu, ar kažkas sumaišyta: "Trečdalį „Rududu“ sutepkite ant vieno papločio, uždenkite antruoju, kurį vėl aptepkite ir uždenkite trečiuoju papločiu, viršų ir šonus aptepkite likusiu kondensuotu pienu. Galite papuošti riešutais." iš kur staiga atsirado RUDUDU????


Daugiau receptų