Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Kitokie koldūnai“
AUTORIUS:
Vicky
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
300 gramų kiaulės faršo
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.6 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
1 valgomasis šaukštas grietinės
2 vienetai sultinio (kubeliai)
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną.
Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame.
Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu.
Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais.
Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių.
Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių.
Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais.
Patiekiame šiltus.
Skanaus.

„Kitokie koldūnai“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą.
Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname tarkuotą morką bei susmulkintą svogūną.
Pakepintas daržoves dedame į troškintuvą, įdedame sultinio kubelius, įpilame vandens, išmaišome ir paliekame.
Iš tešlos iškočiojame stačiakampį, jį visą aptepame su 1 kiaušiniu, prieskoniais bei smulkintu česnaku išminkytu faršu.
Susukame voleliu ir supjaustome maždaug 3 cm storio gabaliukais.
Imame didesnę keptuvę ir apkepiname koldūniukus iš abiejų pusių.
Apkepintus dedame į morkų troškinį ir troškiname 15-20 minučių.
Pabaigoje įdedame gerą šaukštą grietinės bei galime paskaninti žalumynais.
Patiekiame šiltus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Vicky

Komentarai (1)


  • Lina 2014-05-30 13:33


    na taip......supyliau y inda 2 stikl miltu,ymusiau 2 kiausinius,vandens 0,6 stikl.druskos. Ir gavosi visiskai skysta mase,apie kociojima net kalbos nera su tokia tesla.tai kaip suprantu miltu cia daugiau reikia deti nei parasyta,na ziuresim kas gausis toliau:::}}}


Daugiau receptų