Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Klasikinis karšto šokolado receptas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 arbatiniai šaukšteliai kakavos (milteliai)
300 mililitrų grietinėlės
4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
1 arbatinis šaukštelis krakmolo ((kukurūzų))
150 gramų šokoladas (juodas, tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Stiklinėje grietinėlės išmaišykite krakmolą.
2.
Likusią grietinėle užkaiskite. Jai užvirus suberkite šokolado drožles,kakavos miltelius, cukrų ir virkite ,nuolat maišant, kol šokoladas ištirps. Tada supilti grietinėlę su krakmolu ir virti, kol viskas ims tirštėti.
3.
Šokoladą išpilstykite į puodelius (gausis 2 - 3 porcijos),o ant viršaus užbarstykite šokolado drožlių.

Skanaus!

Klasikinis karšto šokolado receptas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Stiklinėje grietinėlės išmaišykite krakmolą.

  2. Likusią grietinėle užkaiskite. Jai užvirus suberkite šokolado drožles,kakavos miltelius, cukrų ir virkite ,nuolat maišant, kol šokoladas ištirps. Tada supilti grietinėlę su krakmolu ir virti, kol viskas ims tirštėti.

  3. Šokoladą išpilstykite į puodelius (gausis 2 - 3 porcijos),o ant viršaus užbarstykite šokolado drožlių.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų