Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Klevų sirupu glazūruota kiaulienos išpjova
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
Porcijų skaičius: 2
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas kiaulės išpjovos
0.33 stiklinės klevų sirupas
2 skiltelės česnakų (sutrinti)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai dižono garstyčios
1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas, šviežias)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Išpjovą ištrinti druska ir pipirais, apkepti įkaitintame aliejuje.
2.
Puodelyje sumaišyti klevų sirupą, garstyčias, smulkintą česnaką ir imbierą. Supilti į keptuvę ir kepti vis vartant, kol mėsa iškeps ir pasidengs sirupo glazūra.

Klevų sirupu glazūruota kiaulienos išpjova

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išpjovą ištrinti druska ir pipirais, apkepti įkaitintame aliejuje.

  2. Puodelyje sumaišyti klevų sirupą, garstyčias, smulkintą česnaką ir imbierą. Supilti į keptuvę ir kepti vis vartant, kol mėsa iškeps ir pasidengs sirupo glazūra.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai (2)


  • Silvija 2009-06-20 15:07

    Pritariu Linui, tikrai nuostabios visos foto, manau patiekaliukai tikrai skanūs. Turbūt autorė profesionali kulinarė.


  • Linas 2009-06-20 14:08

    Ech skaniai atrodo šitas mėsgalis. :) Belieka tik pagirti autorę, labai gražios visos foto. :super:


Daugiau receptų