Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kokosiniai kamuoliukai su aviečių uogiene
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai kitokia įžymiųjų "Rafaello" saldainiukų versija. Nes šitie saldainiukai yra virti. Skaniausi dar šilti, tiesiai iš puodo su aviečių uogiene. Tai kitokia įžymiųjų "Rafaello" saldainiukų versija. Nes šitie saldainiukai yra virti. Skaniausi dar šilti, tiesiai iš puodo su aviečių uogiene. Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų varškės (neriebios)
100 gramų kokosų drožlių
2 vienetai kiaušinių trynių
2 riekės batono
50 gramų sviesto
50 gramų cukraus
0.5 vieneto apelsinų žievelės
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aviečių uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę sumaišyti su tryniais, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę, cukrų, įberti du šaukštus kokosų drožlių, viską išmaišyti.
2.
Nuo batono riekelių nupjauti pluteles ir jas smulkiai sutarkuoti. Trupinius suberti į varškės masę ir išmaišyti.
3.
Iš varškės masės suvolioti mažus kamuoliukus. Juos 5-8min. virti pasūdytame vandenyje.
4.
Išvirus, kamuoliukus apvolioti kokosų drožlėse ir valgyti su aviečių uogiene. Galima papuošti mėtų lapeliais.

Kokosiniai kamuoliukai su aviečių uogiene

Recepto autorius: Tai kitokia įžymiųjų "Rafaello" saldainiukų versija. Nes šitie saldainiukai yra virti. Skaniausi dar šilti, tiesiai iš puodo su aviečių uogiene. Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Varškę sumaišyti su tryniais, sudėti sviestą, smulkiai sutarkuotą apelsino žievelę, cukrų, įberti du šaukštus kokosų drožlių, viską išmaišyti.

  2. Nuo batono riekelių nupjauti pluteles ir jas smulkiai sutarkuoti. Trupinius suberti į varškės masę ir išmaišyti.

  3. Iš varškės masės suvolioti mažus kamuoliukus. Juos 5-8min. virti pasūdytame vandenyje.

  4. Išvirus, kamuoliukus apvolioti kokosų drožlėse ir valgyti su aviečių uogiene. Galima papuošti mėtų lapeliais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų