Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kokosiniai sausainiai
AUTORIUS:
Ilona
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų kokosų drožlių
2 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
1 valgomasis šaukštas miltai
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.
Elektriniu plakikliu suplakite kiaušinių baltymus.
Plakite, kol susidarys standžios putos.
Toliau plakdant dalimis suberkite cukrų, baigiant plakti įmaišykite kiaušinių trynius.
2.
Suberkite į kiaušinių masę kokosų drožles, miltus ir vanilinį cukrų.
3.
Išklokite popieriumi kepimo skardą. Šaukštu arba drėgnomis rankomis suformuokite iš paruoštos masės nedidelius sausainukus, išdėliokite ant skardos.
4.
Kepkite 160°С temperatūros orkaitėje apie 15 minučių, kol paruduos.
Ištraukite skardą iš orkaitės, palaukite, kol sausainiai atvės. Galite pamirkyti į išlydytą šokoladą, jei mėgstate. Skanaus

Kokosiniai sausainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.
    Elektriniu plakikliu suplakite kiaušinių baltymus.
    Plakite, kol susidarys standžios putos.
    Toliau plakdant dalimis suberkite cukrų, baigiant plakti įmaišykite kiaušinių trynius.

  2. Suberkite į kiaušinių masę kokosų drožles, miltus ir vanilinį cukrų.

  3. Išklokite popieriumi kepimo skardą. Šaukštu arba drėgnomis rankomis suformuokite iš paruoštos masės nedidelius sausainukus, išdėliokite ant skardos.

  4. Kepkite 160°С temperatūros orkaitėje apie 15 minučių, kol paruduos.
    Ištraukite skardą iš orkaitės, palaukite, kol sausainiai atvės. Galite pamirkyti į išlydytą šokoladą, jei mėgstate. Skanaus

Receptą atsiuntė Ilona

Komentarai (1)


  • vilija 2017-02-23 05:54

    o tryniai turi but isplakti kai pili i isplaktus baltymus ar kaip


Daugiau receptų