Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kokosinis keksas
AUTORIUS:
Lina
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė)
0.5 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
30 mililitrų pieno
1 arbatinis šaukštelis sodos
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
100 gramų sviesto
1 stiklinė kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti miltus su kėlimo milteliais.
Atskirame inde suplakti kiaušinius su druska, cukrumi ir sviestu. Plakti, kol masė pašviesės.
Sumaišyti miltus su kiaušinių mase ir pienu.
Tada suberti citrinos žievelę ir kokosą, gerai išmaišyti.
Gautą tešlą supilti į riebalais ir manų kruopomis išteptą formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1 val.
Atvėsusį keksą apibarstyti cukraus pudra.

Kokosinis keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišyti miltus su kėlimo milteliais.
Atskirame inde suplakti kiaušinius su druska, cukrumi ir sviestu. Plakti, kol masė pašviesės.
Sumaišyti miltus su kiaušinių mase ir pienu.
Tada suberti citrinos žievelę ir kokosą, gerai išmaišyti.
Gautą tešlą supilti į riebalais ir manų kruopomis išteptą formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1 val.
Atvėsusį keksą apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (1)


  • Kepėja 2011-11-06 20:14

    Kažkur suklysta normuojant produktus...


Daugiau receptų