Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kokosinis siurprizas
AUTORIUS:
Kristina
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
70 gramų sviesto
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui:
200 g kokoso drožlių
100 g sviesto
2 šaukštai abrikosų džemo
0,5 stiklinės cukraus

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, sviestą ir viską sukapokite peiliu, kad gautųsi masė, primenanti duonos trupinius. Įmuškite kiaušinį, įdėkite truputį vanilės ir suminkykite tešlą į rutulį. Padėkite į šaldytuvą 30 min. Iškočiokite 0,7 cm storio lakštą, įdėkite į skardą, išteptą margarinu. Įdarui sviestą išplakite su cukrumi, įdėkite džemo ir kokosų drožles, išmaišykite. Įdarą išdėkite ant tešlos lakšto ir kepkite 25 min 250 temperatūros orkaitėje. Iškeptą paploti, atvėsinti, supjaustyti rombais ir papuošti tirpintu šokoladu.
Gavosi laaaaaaaabai skaniai. Abrikosų džemo neturėjau, tai įdėjau mėlynių uogienės. Tai spalva nekokia. Į kokosą dar įdėjau truputį rūgštelės. Tikrai kepsiu dar. Šokoladu nepuošiau, nes ir taip skanu.

Kokosinis siurprizas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui:
200 g kokoso drožlių
100 g sviesto
2 šaukštai abrikosų džemo
0,5 stiklinės cukraus

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, sviestą ir viską sukapokite peiliu, kad gautųsi masė, primenanti duonos trupinius. Įmuškite kiaušinį, įdėkite truputį vanilės ir suminkykite tešlą į rutulį. Padėkite į šaldytuvą 30 min. Iškočiokite 0,7 cm storio lakštą, įdėkite į skardą, išteptą margarinu. Įdarui sviestą išplakite su cukrumi, įdėkite džemo ir kokosų drožles, išmaišykite. Įdarą išdėkite ant tešlos lakšto ir kepkite 25 min 250 temperatūros orkaitėje. Iškeptą paploti, atvėsinti, supjaustyti rombais ir papuošti tirpintu šokoladu.
Gavosi laaaaaaaabai skaniai. Abrikosų džemo neturėjau, tai įdėjau mėlynių uogienės. Tai spalva nekokia. Į kokosą dar įdėjau truputį rūgštelės. Tikrai kepsiu dar. Šokoladu nepuošiau, nes ir taip skanu.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų