Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kokosinis sūrio pyragas su žaliąja arbata
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Nekeptas pyragas. Visiškai nesaldus, lengvo gaivaus skonio, riebus. Kadangi labai mėgstu Matcha arbatos miltelius ir žalią spalvą, man labai patiko šitas pyragas. Kadangi pats Nekeptas pyragas. Visiškai nesaldus, lengvo gaivaus skonio, riebus. Kadangi labai mėgstu Matcha arbatos miltelius ir žalią spalvą, man labai patiko šitas pyragas. Kadangi pats įdaras net pastovėjęs šaldytuve daugiau nei dieną vistiek liko gana skystokas, siūlyčiau sausainių pagrindą daryti kiek storesnį, kad suteiktų stabilumo įdarui. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų varškės (pyragams kepti)
250 gramų maskarponės sūrio
250 mililitrų kokosų pieno
80 gramų sausainių
80 gramų džiūvesėlių
80 gramų sviesto (tirpintas)
1 vienetas žaliųjų citrinų
30 gramų želatinos
2 valgomieji šaukštai kokosų drožlių
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
1 valgomasis šaukštas matcha arbatos milteliai
šiek tiek mėtų (lapeliai)
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Visus sausainius sumalti į trupiniukus, įberti kokoso drožlių, sumaišyti su sviestu ir iškloti formos dugną bei kraštelius. Kelioms minutės padėti į šaldytuvą sustingti.
2.
Kokosų pieną pašildyti ir jame ištirpinti arbatos miltelius. Įdėti želatinos ir cukraus pudros. Gerai išmaišyti.
3.
Sūrį ir varškę išplakti iki vientisos masės. Nutarkuoti citrinos žievelę ir iš minkštimo išspausti apie 2 v. š. sulčių. Įmaišyti į varškės ir sūrio masę kartu su kokosų pieno mase.
4.
Supilti kremą ant pagrindo ir palikti šaldytuve 4-6 valandoms. Bet galima ir per visą naktį.
5.
Puošti mėtų lapeliais ir uogomis.

Kokosinis sūrio pyragas su žaliąja arbata

Recepto autorius: Nekeptas pyragas. Visiškai nesaldus, lengvo gaivaus skonio, riebus. Kadangi labai mėgstu Matcha arbatos miltelius ir žalią spalvą, man labai patiko šitas pyragas. Kadangi pats ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Visus sausainius sumalti į trupiniukus, įberti kokoso drožlių, sumaišyti su sviestu ir iškloti formos dugną bei kraštelius. Kelioms minutės padėti į šaldytuvą sustingti.

  2. Kokosų pieną pašildyti ir jame ištirpinti arbatos miltelius. Įdėti želatinos ir cukraus pudros. Gerai išmaišyti.

  3. Sūrį ir varškę išplakti iki vientisos masės. Nutarkuoti citrinos žievelę ir iš minkštimo išspausti apie 2 v. š. sulčių. Įmaišyti į varškės ir sūrio masę kartu su kokosų pieno mase.

  4. Supilti kremą ant pagrindo ir palikti šaldytuve 4-6 valandoms. Bet galima ir per visą naktį.

  5. Puošti mėtų lapeliais ir uogomis.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų