
Kokosinis sūrio pyragas su žaliąja arbata
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų | varškės (pyragams kepti) |
250 gramų | maskarponės sūrio |
250 mililitrų | kokosų pieno |
80 gramų | sausainių |
80 gramų | džiūvesėlių |
80 gramų | sviesto (tirpintas) |
1 vienetas | žaliųjų citrinų |
30 gramų | želatinos |
2 valgomieji šaukštai | kokosų drožlių |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudros |
1 valgomasis šaukštas | matcha arbatos milteliai |
šiek tiek | mėtų (lapeliai) |
šiek tiek | uogų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Visus sausainius sumalti į trupiniukus, įberti kokoso drožlių, sumaišyti su sviestu ir iškloti formos dugną bei kraštelius. Kelioms minutės padėti į šaldytuvą sustingti.
2.
Kokosų pieną pašildyti ir jame ištirpinti arbatos miltelius. Įdėti želatinos ir cukraus pudros. Gerai išmaišyti.
3.
Sūrį ir varškę išplakti iki vientisos masės. Nutarkuoti citrinos žievelę ir iš minkštimo išspausti apie 2 v. š. sulčių. Įmaišyti į varškės ir sūrio masę kartu su kokosų pieno mase.
4.
Supilti kremą ant pagrindo ir palikti šaldytuve 4-6 valandoms. Bet galima ir per visą naktį.
5.
Puošti mėtų lapeliais ir uogomis.
Kokosinis sūrio pyragas su žaliąja arbata
Dorianas
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Varškė, pyragams kepti, 250 gramų
- Mascarpone sūris, 250 gramų
- Kokosų pienas, 250 mililitrų
- Sausainiai, 80 gramų
- Džiūvėsėliai, 80 gramų
- Sviestas, tirpintas, 80 gramų
- Žaliosios citrinos, 1 vienetas
- Želatina, 30 gramų
- Kokosų drožlės, 2 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Matcha arbatos milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Mėta, lapeliai
- Uogos
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Visus sausainius sumalti į trupiniukus, įberti kokoso drožlių, sumaišyti su sviestu ir iškloti formos dugną bei kraštelius. Kelioms minutės padėti į šaldytuvą sustingti.
Kokosų pieną pašildyti ir jame ištirpinti arbatos miltelius. Įdėti želatinos ir cukraus pudros. Gerai išmaišyti.
Sūrį ir varškę išplakti iki vientisos masės. Nutarkuoti citrinos žievelę ir iš minkštimo išspausti apie 2 v. š. sulčių. Įmaišyti į varškės ir sūrio masę kartu su kokosų pieno mase.
Supilti kremą ant pagrindo ir palikti šaldytuve 4-6 valandoms. Bet galima ir per visą naktį.
Puošti mėtų lapeliais ir uogomis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai