Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kokosinis varškės pyragas su traškia kokosų plutele
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Pagrindą galima ištepti mėgstama uogiene arba džemu, bet ir be uogienės pyragas buvo labai skanus, ypač kokosinis viršus. Ingredientai skirti 20 - 22 cm skersmens formai. Pagrindą galima ištepti mėgstama uogiene arba džemu, bet ir be uogienės pyragas buvo labai skanus, ypač kokosinis viršus. Ingredientai skirti 20 - 22 cm skersmens formai. Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
150 gramų miltai
100 gramų sviesto (minkštas)
50 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių trynių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
600 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
5 valgomieji šaukštai kokosų drožlių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Viršui:
100 gramų kokosų drožlių
80 gramų sviesto (šaltas)
50 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ruošiame pagrindą: sviestą su cukrumi, tryniu ir druska išplakame mikseriu. Suberiame persijotus miltus, užminkome tešlą.
2.
Tešlą susukame į maistinę plėvelę ir dedame 30 minučių į šaldytuvą.
3.
Ruošiame įdarą: išplakame kiaušinius. Visus produktus sumaišome.
4.
Ruošiame viršų: sviestą supjaustome arba sutarkuojame, ir kartu su kitais produktais triname rankomis, kol susiformuoja drėgni trupiniai.
5.
Surenkame pyragą: tešlą rankomis paskirstome ant formos dugno ir sienelių. Supilame varškės masę, ant viršaus užbarstome trupinius.
6.
Kepame iki 180-190°C įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, viršų uždengę folija.
7.
Vėliau dar 10 minučių be folijos, arba kol kokosų plutelė gražiai apskrunda.
8.
Pyragą visiškai atvėsiname.

Kokosinis varškės pyragas su traškia kokosų plutele

Recepto autorius: Pagrindą galima ištepti mėgstama uogiene arba džemu, bet ir be uogienės pyragas buvo labai skanus, ypač kokosinis viršus. Ingredientai skirti 20 - 22 cm skersmens formai. Jurgitos receptai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Tešlai: Įdarui: Viršui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ruošiame pagrindą: sviestą su cukrumi, tryniu ir druska išplakame mikseriu. Suberiame persijotus miltus, užminkome tešlą.

  2. Tešlą susukame į maistinę plėvelę ir dedame 30 minučių į šaldytuvą.

  3. Ruošiame įdarą: išplakame kiaušinius. Visus produktus sumaišome.

  4. Ruošiame viršų: sviestą supjaustome arba sutarkuojame, ir kartu su kitais produktais triname rankomis, kol susiformuoja drėgni trupiniai.

  5. Surenkame pyragą: tešlą rankomis paskirstome ant formos dugno ir sienelių. Supilame varškės masę, ant viršaus užbarstome trupinius.

  6. Kepame iki 180-190°C įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, viršų uždengę folija.

  7. Vėliau dar 10 minučių be folijos, arba kol kokosų plutelė gražiai apskrunda.

  8. Pyragą visiškai atvėsiname.

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai (1)


  • Kristina 2019-04-04 15:22

    Man šis receptas labai patiko


Daugiau receptų