
Kokosinis varškės pyragas su traškia kokosų plutele
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai: | ||
150 gramų | miltai | |
100 gramų | sviesto (minkštas) | |
50 gramų | cukraus | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
600 gramų | varškės | |
3 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | cukraus | |
5 valgomieji šaukštai | kokosų drožlių | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinio cukraus | |
Viršui: | ||
100 gramų | kokosų drožlių | |
80 gramų | sviesto (šaltas) | |
50 gramų | cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ruošiame pagrindą: sviestą su cukrumi, tryniu ir druska išplakame mikseriu. Suberiame persijotus miltus, užminkome tešlą.
2.
Tešlą susukame į maistinę plėvelę ir dedame 30 minučių į šaldytuvą.
3.
Ruošiame įdarą: išplakame kiaušinius. Visus produktus sumaišome.
4.
Ruošiame viršų: sviestą supjaustome arba sutarkuojame, ir kartu su kitais produktais triname rankomis, kol susiformuoja drėgni trupiniai.
5.
Surenkame pyragą: tešlą rankomis paskirstome ant formos dugno ir sienelių. Supilame varškės masę, ant viršaus užbarstome trupinius.
6.
Kepame iki 180-190°C įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, viršų uždengę folija.
7.
Vėliau dar 10 minučių be folijos, arba kol kokosų plutelė gražiai apskrunda.
8.
Pyragą visiškai atvėsiname.
Kokosinis varškės pyragas su traškia kokosų plutele
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
- Miltai, 150 gramų
- Sviestas, minkštas, 100 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Kiaušinių tryniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Varškė, 600 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Kokosų drožlės, 5 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kokosų drožlės, 100 gramų
- Sviestas, šaltas, 80 gramų
- Cukrus, 50 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Ruošiame pagrindą: sviestą su cukrumi, tryniu ir druska išplakame mikseriu. Suberiame persijotus miltus, užminkome tešlą.
Tešlą susukame į maistinę plėvelę ir dedame 30 minučių į šaldytuvą.
Ruošiame įdarą: išplakame kiaušinius. Visus produktus sumaišome.
Ruošiame viršų: sviestą supjaustome arba sutarkuojame, ir kartu su kitais produktais triname rankomis, kol susiformuoja drėgni trupiniai.
Surenkame pyragą: tešlą rankomis paskirstome ant formos dugno ir sienelių. Supilame varškės masę, ant viršaus užbarstome trupinius.
Kepame iki 180-190°C įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, viršų uždengę folija.
Vėliau dar 10 minučių be folijos, arba kol kokosų plutelė gražiai apskrunda.
Pyragą visiškai atvėsiname.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Man šis receptas labai patiko