Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kokoso drožlių pyragas su pertepimu
AUTORIUS:
Jolita Budvytytė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
75 gramai cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
50 gramų kvietinių miltų
200 gramų kokosų (drožlės)
250 gramų uogienės (braškių)
Papuošimui:
šiek tiek šokoladas (juodasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Trynius išplakame su vaniliniu cukrumi. Baltymus išplakame su žiupsneliu druskos iki standumo. Į trynių masę įmaišome minkštą sviestą. Po to išmaišome miltus, kokoso drožles ir baltymus. Pusė gautos masės sudedame į formą, pateptą riebalais, užtepame ant tešlos uogienės ir sudedame likusią tešlą.
Kepame 180°C temp. orkaitėje 15 - 20 minučių.

Papuošti tirpintu šokoladu.

SKANAUS.

Kokoso drožlių pyragas su pertepimu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Trynius išplakame su vaniliniu cukrumi. Baltymus išplakame su žiupsneliu druskos iki standumo. Į trynių masę įmaišome minkštą sviestą. Po to išmaišome miltus, kokoso drožles ir baltymus. Pusė gautos masės sudedame į formą, pateptą riebalais, užtepame ant tešlos uogienės ir sudedame likusią tešlą.
Kepame 180°C temp. orkaitėje 15 - 20 minučių.

Papuošti tirpintu šokoladu.

SKANAUS.

Receptą atsiuntė Jolita Budvytytė

Komentarai (2)


  • Jovita 2015-01-25 14:02

    Aprašyme pamiršta nurodyti, kad reikia įdėti cukraus į masę, tad nepamirškite, kaip man nutiko :D


  • nzn 2014-06-17 20:17

    taip slikstu buvo kad net kiausus sutrauke su peniu


Daugiau receptų