Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kokosų piene troškintos vištienos blauzdelės
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Šitas egzotiškas patiekalas puikiai tiks visiems, kurie mėgsta aštrų maistą ir netingi pastovėti prie puodų. Kario pastos galima dėti ir daugiau, jei norisi aštresnio skonio. Šitas egzotiškas patiekalas puikiai tiks visiems, kurie mėgsta aštrų maistą ir netingi pastovėti prie puodų. Kario pastos galima dėti ir daugiau, jei norisi aštresnio skonio. Mėsą galima kepti orkaitėje, jei nesinori jos kepti keptuvėje. Tokiu atveju ją kepti apie 20-30 min. apie 150 C įkaitintoje orkaitėje. Galima patiekti kartu su virtais ryžiais. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
4 vienetai vištienos blauzdelių
400 mililitrų kokosų pieno
2 vienetai citrinžolių
1 valgomasis šaukštas kario (Raudonojo kario pasta)
2 skiltelės česnakų
0.5 vieneto aitriųjų paprikų
2 žiupsneliai druskos
1 vienetas žaliųjų citrinų (patiekiant)
40 gramų kalendrų (patiekiant)
3 vienetai svogūnų laiškų (patiekiant)
Marinatui:
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
0.5 vieneto aitriųjų paprikų
0.5 arbatinio šaukštelio malto imbiero
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai malti juodieji pipirai
Kepimui:
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pamarinuoti vištienos blauzdeles su puse žaliosios citrinos sulčių, puse smulkiai kapotos aitriosios paprikos, puse a. š. imbiero, druska ir pipirais. Geriausia palikti per naktį.
2.
Apkepti vištieną aliejuje, kol apskrus.
3.
Į įkaitintą puodą lieti aliejaus. Storąją citrinžolės dalį sutraiškyti mėsos plaktuku ir įmesti į keptuvę. Įdėti kario pastos, smulkintą česnaką, aitriąją papriką ir kepti apie 1 min. Tuomet sudėti vištieną. Užpilti kokosų pienu, pasūdyti ir troškinti 40 min. ant mažos ugnies.
4.
Patiekalą pagardinti žaliosios citrinos sultimis, kapotomis kalendromis ir pjaustytais svogūnų laiškais.

Kokosų piene troškintos vištienos blauzdelės

Recepto autorius: Šitas egzotiškas patiekalas puikiai tiks visiems, kurie mėgsta aštrų maistą ir netingi pastovėti prie puodų. Kario pastos galima dėti ir daugiau, jei norisi aštresnio skonio. ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Marinatui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pamarinuoti vištienos blauzdeles su puse žaliosios citrinos sulčių, puse smulkiai kapotos aitriosios paprikos, puse a. š. imbiero, druska ir pipirais. Geriausia palikti per naktį.

  2. Apkepti vištieną aliejuje, kol apskrus.

  3. Į įkaitintą puodą lieti aliejaus. Storąją citrinžolės dalį sutraiškyti mėsos plaktuku ir įmesti į keptuvę. Įdėti kario pastos, smulkintą česnaką, aitriąją papriką ir kepti apie 1 min. Tuomet sudėti vištieną. Užpilti kokosų pienu, pasūdyti ir troškinti 40 min. ant mažos ugnies.

  4. Patiekalą pagardinti žaliosios citrinos sultimis, kapotomis kalendromis ir pjaustytais svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų