Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Koldūnai su grybų - mėsos įdaru
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
600 gramų maltos mėsos
400 gramų grybų
600 gramų miltai
2 vienetai svogūnų
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
0.2 arbatinio šaukštelio pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Aš mėsą malu pati (galima pirktą), kartu sumalu svogūnus ir grybus (žiemos metu imu sūdytus ir gerai numirkytus grybus).
Pridedu prieskonių, druskos, gerai išmaišau.
2.
Tešlai daryti imu miltų, truputį druskos ir pilu vandens.
Reikia, kad tešla būtų minkoma bei lengvai kočiotųsi.

Koldūnus darom visa šeima, taip greičiau ir smagiau. Koldūnų būna keliems kartams. Vienus verdu pavalgyti, kitus išdėliojam ant padėklo ir užšaldom, nes gaunama gana daug. Skanaus:)

Koldūnai su grybų - mėsos įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Aš mėsą malu pati (galima pirktą), kartu sumalu svogūnus ir grybus (žiemos metu imu sūdytus ir gerai numirkytus grybus).
    Pridedu prieskonių, druskos, gerai išmaišau.

  2. Tešlai daryti imu miltų, truputį druskos ir pilu vandens.
    Reikia, kad tešla būtų minkoma bei lengvai kočiotųsi.

    Koldūnus darom visa šeima, taip greičiau ir smagiau. Koldūnų būna keliems kartams. Vienus verdu pavalgyti, kitus išdėliojam ant padėklo ir užšaldom, nes gaunama gana daug. Skanaus:)

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų