Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Koldūnai su jautiena
AUTORIUS:
Aurelija
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
100 gramų kiaulės faršo
300 gramų jautienos faršo
2 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę.
1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos.
Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą.
Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais.
Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais.
Skanaus!

Koldūnai su jautiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltus supilti ant stalo ir viduryje kauburio padaryti duobutę.
1 kiaušinį išplakti su pienu ir šiek tiek druskos.
Kiaušinio ir pieno plakinį supilti į miltų duobutę ir išminkyti tešlą.
Jautienos faršą suminkyti su kiaulieno faršu, 1 kiaušiniu, smulkintu svogūnų, česnaku, druska bei pipirais.
Mėsos mase įdaryti koldūnus ir virti apie 15 min. verdančiame pasūdytame vandenyje.
Patiekti su grietine ir svogūnų laiškais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Aurelija

Komentarai


Daugiau receptų