Į verdantį vandenį supilkite aliejų, įdėti druskos, pusę nurodyto miltų kiekio ir sumaišykite mikseriu vientisą tešlą.
Palaipsniui suberkite likusius miltus ir išminkykite kočiojamą tešlą.
Tešlą 30 min. palikite šaldytuve.
Kiaulienos faršą išminkykite su kiaušiniu, pipirais, kiaulienos prieskoniais bei susmulkintu česnaku.
Atšaldytą tešlą plonai iškočiokite, išspauskite apvalius blynelius, ant kiekvieno jų dėkite po šaukštelį kiaulienos faršo ir suformuokite koldūnus.
Virkite koldūnus verdančiame pasūdytame vandenyje, kol visi iškyla į paviršių, ir tuomet pavirkite dar apie 5 min.
Patiekite šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Koldūnai su kiauliena
INGREDIENTAI:
1 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
300 gramų | kiaulės faršo |
1 vienetas | kiaušinių |
400 gramų | kvietinių miltų |
250 mililitrų | vandens (verdantis) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druskos |
50 gramų | aliejaus (augalinis) |
šiek tiek | prieskonių (kiaulienai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Koldūnai su kiauliena
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai, malti
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Vanduo, verdantis, 250 mililitrų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, augalinis, 50 gramų
- Prieskoniai, kiaulienai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį supilkite aliejų, įdėti druskos, pusę nurodyto miltų kiekio ir sumaišykite mikseriu vientisą tešlą.
Palaipsniui suberkite likusius miltus ir išminkykite kočiojamą tešlą.
Tešlą 30 min. palikite šaldytuve.
Kiaulienos faršą išminkykite su kiaušiniu, pipirais, kiaulienos prieskoniais bei susmulkintu česnaku.
Atšaldytą tešlą plonai iškočiokite, išspauskite apvalius blynelius, ant kiekvieno jų dėkite po šaukštelį kiaulienos faršo ir suformuokite koldūnus.
Virkite koldūnus verdančiame pasūdytame vandenyje, kol visi iškyla į paviršių, ir tuomet pavirkite dar apie 5 min.
Patiekite šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai