Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Koldūnai su kiauliena ir kopūstais
AUTORIUS:
Irma
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
180 gramų kopūstų (baltagūžiai)
1 vienetas svogūnų
320 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska.
Suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais.
Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius.
Virkite apie 7-9 min.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanaus!

Koldūnai su kiauliena ir kopūstais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska.
Suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais.
Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius.
Virkite apie 7-9 min.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Irma

Komentarai


Daugiau receptų