Supjaustyti svogūną, pakepinti ant sviesto ir sudėti į mėsą.
Pagal skonį įberti druskos bei pipirų, supjaustytą česnaką ir gerai išmaišyti.
Į kitą indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 250 gramų miltų ir viską gerai išmaišyti.
Subėrus likusius miltus, tešlą plonai iškočioti.
Šaukšteliu imti mėsą nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio ir lopinėlių kraštus sulenkti, kad gerai suliptų.
Paruoštus koldūnus dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir pamažu maišyti.
Kai visi koldūnai iškyla į vandens paviršių, pavirti dar 5 minutes.
Rekomenduojama valgyti su grietine ar spirgučių padažu.
Skanaus.

Koldūnai su mėsa
INGREDIENTAI:
1 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
1 vienetas | svogūnų |
500 gramų | kiaulės faršo |
2 vienetai | kiaušinių |
350 gramų | kvietinių miltų |
0.5 stiklinės | vandens |
šiek tiek | druskos |
2 valgomieji šaukštai | sviesto |
šiek tiek | prieskonių (kiaulienos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Koldūnai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, kiaulienos
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Supjaustyti svogūną, pakepinti ant sviesto ir sudėti į mėsą.
Pagal skonį įberti druskos bei pipirų, supjaustytą česnaką ir gerai išmaišyti.
Į kitą indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 250 gramų miltų ir viską gerai išmaišyti.
Subėrus likusius miltus, tešlą plonai iškočioti.
Šaukšteliu imti mėsą nedideliais kiekiais, dėti ant tešlos lopinėlių vidurio ir lopinėlių kraštus sulenkti, kad gerai suliptų.
Paruoštus koldūnus dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir pamažu maišyti.
Kai visi koldūnai iškyla į vandens paviršių, pavirti dar 5 minutes.
Rekomenduojama valgyti su grietine ar spirgučių padažu.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (24)
siūlau į tešlą įdėti mielių ir virti garuose puode įdėkle.
Emal
Tai kiausiniu nedeti i tesla
Varau gaminti bus vakariene,,
plikyta tesla: 3 stiklines miltu, 3 saukstai aliejaus, gerai ismaisyti, uzpilti stikline verdancio vandens, vel gerai pamaisyti ir po to pamynkyti rankom ir daryti koldunus, labai elastinga tesla, skani ir nelimpa prie ranku
Tesla gavosi per skysta, matyt kiausiniai problema, nereikejo det. Teko ismest, nes perlipni, o miltai baigesi, beeeeee
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Viskas yra ok, bet aš miltus plikau verdančiu vandeniu ir gaunasi laaabai minkšta tešla (jokių kiaušinių !!!).
Panos geriau isivirkit jus tos koldunus ir dar ant keptuves pakepinkyt tada vapcia nualpsit nuo skonio ;)
Jaigu dedat į tešlą kiaušinį tai todėl jum ir gaunasi kieta tešla, neriekia kiaušinio... Ir tada viskas gausis super :super: