Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Koldūnai su mėsa
AUTORIUS:
Neda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
150 gramų jautienos faršo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai reikės:
100 g kvietinių miltų
30 g vandens

Jautienos faršą sumaišome su smulkintais svogūnais, pipirais, druska ir šlakeliu vandens.

Iš miltų ir vandens užminkoma tešla. Jį iškočiojama ir supjaustoma. Į tešlos gabaliukų vidų dedama mėsos įdaro ir sulenkus galai užspaudžiami.

Verdama pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol išverda jautiena.

Tiekiama su rūgpieniu ar grietine. Skanaus.

Koldūnai su mėsa

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešlai reikės:
100 g kvietinių miltų
30 g vandens

Jautienos faršą sumaišome su smulkintais svogūnais, pipirais, druska ir šlakeliu vandens.

Iš miltų ir vandens užminkoma tešla. Jį iškočiojama ir supjaustoma. Į tešlos gabaliukų vidų dedama mėsos įdaro ir sulenkus galai užspaudžiami.

Verdama pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol išverda jautiena.

Tiekiama su rūgpieniu ar grietine. Skanaus.

Receptą atsiuntė Neda

Komentarai


Daugiau receptų