Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Koldūnai su špinatų, pievagrybių ir čederio sūrio įdaru
AUTORIUS:
Aurelija
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas česnakų (granulės)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
350 gramų špinatų
3 vienetai kiaušinių
4 stiklinės kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 stiklinė džiūvesėlių
150 gramų pievagrybių
0.75 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
200 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
200 gramų sūris (čederio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinių, 0,75 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio druskos bei miltų suminkyti tešlą.
Špinatus apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir atvėsinti.
Atvėsusius špinatus susmulkinti ir sumaišyti su smulkintais pievagrybiais, tarkuotu sūriu, žalumynais, česnako granulėmis, pakepintais susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais.
Gautu įdaru įdaryti plonai iškočiotos tešlos blynelius ir suformuoti koldūnus.
Koldūnus virti apie 15 min. pasūdytame vandenyje.
Padažui ištirpinti sviestą, supilti džiūvėsėlius, paskaninti druska ir pakaitinti keletą min., kol padažas sutirštėja.
Patiekti šiltus su sviesto ir džiūvėsėlių padažu.
Skanaus!

Koldūnai su špinatų, pievagrybių ir čederio sūrio įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš kiaušinių, 0,75 stiklinės vandens, 1,5 šaukštelio druskos bei miltų suminkyti tešlą.
Špinatus apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir atvėsinti.
Atvėsusius špinatus susmulkinti ir sumaišyti su smulkintais pievagrybiais, tarkuotu sūriu, žalumynais, česnako granulėmis, pakepintais susmulkintais svogūnais, druska bei pipirais.
Gautu įdaru įdaryti plonai iškočiotos tešlos blynelius ir suformuoti koldūnus.
Koldūnus virti apie 15 min. pasūdytame vandenyje.
Padažui ištirpinti sviestą, supilti džiūvėsėlius, paskaninti druska ir pakaitinti keletą min., kol padažas sutirštėja.
Patiekti šiltus su sviesto ir džiūvėsėlių padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Aurelija

Komentarai


Daugiau receptų