Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Koldūnai su varške
AUTORIUS:
Ūla
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Labai skanu su jogurtu, grietine ar uogiene! Skanaus! Labai skanu su jogurtu, grietine ar uogiene! Skanaus! Ūla
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
1 stiklinė miltai
0.75 stiklinės kefyro
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš miltų, kefyro ir žiupsnelio druskos minkykite tešlą. Jei tešla lieka labai lipni, berkite papildomai miltų, kol ji taps tinkama kočioti.
2.
Įdarui varškę ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniu.
3.
Iš tešlos stikline, ar specialia forma išpjaukite koldūnus, kuriuos įdarykite varškės mase.
4.
Koldūnus dėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 5 - 7 minutes.

Koldūnai su varške

Recepto autorius: Labai skanu su jogurtu, grietine ar uogiene! Skanaus! Ūla
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Tešlai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš miltų, kefyro ir žiupsnelio druskos minkykite tešlą. Jei tešla lieka labai lipni, berkite papildomai miltų, kol ji taps tinkama kočioti.

  2. Įdarui varškę ištrinkite su cukrumi ir kiaušiniu.

  3. Iš tešlos stikline, ar specialia forma išpjaukite koldūnus, kuriuos įdarykite varškės mase.

  4. Koldūnus dėkite į verdantį vandenį. Virkite apie 5 - 7 minutes.

Receptą atsiuntė Ūla

Komentarai


Daugiau receptų