Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Koldūnai su varške ir lašinukais
AUTORIUS:
Vicky
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas aguonų
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė vandens
300 gramų varškės
150 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
šiek tiek druskos
20 gramų sviesto
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš 1 kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos suminkome tešlą ir įvyniojame ją į plėvelę.
Tuomet smulkiai supjaustome šoninę ir sumaišome su varške, 1 kiaušiniu bei aguonomis.
Iškočiojame tešlą, išspaudžiame blynelius ir įdarome juos pasigamintu įdaru.
Formuojame koldūnus ir verdame pasūdytame vandenyje su sviestu.
Valgome su grietine.
Šiuos koldūnus galima ir apkepti.
Skanaus.

Koldūnai su varške ir lašinukais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš 1 kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos suminkome tešlą ir įvyniojame ją į plėvelę.
Tuomet smulkiai supjaustome šoninę ir sumaišome su varške, 1 kiaušiniu bei aguonomis.
Iškočiojame tešlą, išspaudžiame blynelius ir įdarome juos pasigamintu įdaru.
Formuojame koldūnus ir verdame pasūdytame vandenyje su sviestu.
Valgome su grietine.
Šiuos koldūnus galima ir apkepti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Vicky

Komentarai


Daugiau receptų