Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kondensuoto pieno pyragas
AUTORIUS:
Elina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė pieno
1 stiklinė grietinės
1 skardinė kondensuoto pieno
1 stiklinė manų kruopų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
3 valgomieji šaukštai uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Manus užpilam pienu, kad išbrinktų. Inde sumaišom grietinę, kondensuotą, miltus, kepimo miltelius. Supilam manus ir uogienę. Išmaišom. Sukratome į riebalais išteptą skardelę ir kepam 200 °C temp . 35-40 min.

Skanaus :)

Kondensuoto pieno pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Manus užpilam pienu, kad išbrinktų. Inde sumaišom grietinę, kondensuotą, miltus, kepimo miltelius. Supilam manus ir uogienę. Išmaišom. Sukratome į riebalais išteptą skardelę ir kepam 200 °C temp . 35-40 min.

Skanaus :)

Receptą atsiuntė Elina

Komentarai (2)


  • inga 2014-10-20 06:39

    Aš dėjau 1stikline miltų ,(nes neaišku kiek reikėjo dėti) išėjo tamsiai juodas pyragas,ne taip kaip nuotr. Valgyti galima gal ir nieko ;)


  • Evelina 2014-07-12 14:59

    Aš jau ruošiuosi kepti šį piragą, gal galėtumet pasakyti, kiek miltų dėti?:-)


Daugiau receptų