Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.

Konjako desertas
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | cukraus |
2 vienetai | kiaušinių (tryniai) |
2 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
3 stiklinės | pieno |
50 gramų | sviesto |
4 valgomieji šaukštai | konjako |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Konjako desertas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 3 stiklinės
- Sviestas, 50 gramų
- Konjakas, 4 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
juodojo sokolado ne maziau 70 proc kakvos 125g riebios grietineles 3kiausiniai 15g sviesto 50g baltojo sokolado 2 saukstai kakavos milteliu saukstas miltu 100g nerafinuoto melasos cukraus 1-2 saukstelio vaniles pastos arba ekstrakto
sokoladiniai keksiukai