Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Konkorėžiai“
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių (virtos)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1.5 stiklinės migdolų
1 vienetas rozmarino (šakelė)
1 vienetas svogūnų
200 gramų vištiena (karšto rūkymo)
šiek tiek majonezo
1 vienetas konservuotų kukurūzų (skardinėse)
200 gramų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupti ir kartu su vištiena supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, sūrį sutarkuokite ir viską sumaišyti su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais. Iš mišrainės suformuoti du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu. Papuošti migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis. Skanaus!

„Konkorėžiai“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves nulupti ir kartu su vištiena supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, sūrį sutarkuokite ir viską sumaišyti su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais. Iš mišrainės suformuoti du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu. Papuošti migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų