Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuota kiauliena
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kiaulienos
50 gramų druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val.

Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val.

Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu.

Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5 l). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.

Konservuota kiauliena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos gabalą ištepkite druska ir palaikykite kambario temperatūroje 1 val.

Po to mėsą sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, įdėkite prieskonių ir virkite 1 val.

Išvirusią mėsą supjaustykite norimais gabalais, sudėkite į stiklainius, užpilkite perkoštu sultiniu.

Stiklainius sustatykite į verdantį vandens puodą ir pridenkite dangteliais. Taip kaitinkite 40 minučių (jei stiklainiai 0,5 l). Tuomet užsukite dangtelius, apverskite ir leiskite atšalti.

Komentarai (24)


  • vytas 2020-08-04 11:39

    as dar dedu zalia mesa viska cisnakas druska pipirai lapeliai pagal skoni panasu kaip saslyka gerai suminkyt,ir kociluku gerai suspasti kad neliktu tarpu ant virsaus uzpili truputi druskos ir uzdarai,kai atsidarai tai kvepia kaip suktinis tik buna sausa mesa tinka i barscius,skanaus


  • vytas 2020-08-04 11:29

    druska galima verdant paskanaut tada ir bus gerai,


  • Audrius 2015-08-01 17:23

    Turėtų būti neskanu, nes druskos kiekis visiškai ne toks. Druskos turi būti 11,4%. Aš dedu netgi truputį daugiau. Kilogramui 13 gramų.


  • zizsi 2015-07-02 10:27

    kam to vandens,mesa su prieskoniais i stiklaini ir i orkaite 2 val,puikus konservai.


  • moncė 2015-06-29 15:43

    Aktuoli tama ypač dabar..


  • diana 2015-06-24 19:51

    O as 2 kg kotletines kiaulienos sumaisau su prieskoniais.po 1-2val. Idedu i gretpuodi.puse val.ir...dedu i stiklainius.uzsuku.ir apverciu.viskas.


  • Irena 2015-06-23 23:26

    Pats geriausias Rasos receptas. Ir as taip darau, gerai gaunasi, tik as nelaikau per nakti, iskart sudejus mesa i stiklainiukus, kisu i orkaite. Mesa kol issitroskina, itraukia druska ir prieskonius


  • Laima 2015-05-25 08:21

    Linai.Aisku,kad maziau darbo,o rezultatas geras-is anksto supjaustyta ir suprieskoniuota mesa deti i puoda ir su nedideliu vandens kiekiu troskint kelias valandas,po to is karto pilstyt i stiklainiukus ir uzsukt.Nereikia jokio kaitinimo,laikau saldytuve.Kiek ilgai laikytusi nezinau,nes ilgiau menesio neisbuna pas mus:),per skanu.


  • genovaite 2015-03-23 12:15

    Aš nekaitinu. Taip konservuotų irpaukštieną


  • lina 2015-03-22 18:58

    o jei is karto virti supjaustyta gabaliukais ir is karto sudeti i stiklainius uzsukti ir psio. manau gerai butu


Daugiau receptų