Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuoti burokėliai su svogūnais
AUTORIUS:
Eglužė
INGREDIENTAI:
0.4 gramo juodųjų pipirų
3 vienetai laurų lapų
3 vienetai svogūnų
180 gramų druskos
1 kilogramas burokėlių
0.4 gramo kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius pavirti 1,5-2 val.
Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
Burokėlius su svogūnais sudėti į stiklainius, suberti prieskonius.
Paruošti užpilą: 1 l vandens 60 g druskos ir karštą užpilti ant burokėlių.
Užsukti.
Stiklainius sterilizuoti: 0,5 l - 40 min, 1 l - 50 min.

Konservuoti burokėliai su svogūnais

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Burokėlius pavirti 1,5-2 val.
Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
Burokėlius su svogūnais sudėti į stiklainius, suberti prieskonius.
Paruošti užpilą: 1 l vandens 60 g druskos ir karštą užpilti ant burokėlių.
Užsukti.
Stiklainius sterilizuoti: 0,5 l - 40 min, 1 l - 50 min.

Receptą atsiuntė Eglužė

Komentarai (1)


  • Rasa 2015-10-02 14:15

    Norėčiau paklausti, o kur dėti likusią druską, nes recepte nurodyta didesnis kiekis druskos? Bei kitas klausimas. Ar 1 kg burokėlių tenka 1 l vandens (užpilui). Ačiū


Daugiau receptų