Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konservuoti obuoliai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 kilogramai obuolių
1 citrinų
500 gramų cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
1.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išpjauti obuolių kotelius ir sudėti juos kartu su citrinos griežinėliais į stiklainius.
2.
Ant obuolių supilti vandenį, uždengti dangtelius ir palaikyti apie 10 minučių. Tada vandenį nupilti į puodą, suberti į jį cukrų, įmesti keletą gvazdikėlių ir ant silpnos ugnies išvirti sirupą.
3.
Sirupą supilti ant obuolių, dėti į puodą su dangteliais ir kaitinti apie 30 minučių. Tada juos užsukti, statyti ant dangtelių ir palaukti, kol atvės.

Konservuoti obuoliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išpjauti obuolių kotelius ir sudėti juos kartu su citrinos griežinėliais į stiklainius.

  2. Ant obuolių supilti vandenį, uždengti dangtelius ir palaikyti apie 10 minučių. Tada vandenį nupilti į puodą, suberti į jį cukrų, įmesti keletą gvazdikėlių ir ant silpnos ugnies išvirti sirupą.

  3. Sirupą supilti ant obuolių, dėti į puodą su dangteliais ir kaitinti apie 30 minučių. Tada juos užsukti, statyti ant dangtelių ir palaukti, kol atvės.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų